Inloophuis TOON organiseert symposium over slaap

Foto: Inloophuis Toon

WAALWIJK – Lekker slapen is geen vanzelfsprekendheid. Zeker niet als je ook nog eens met kanker te maken hebt. Daarom organiseert Inloophuis TOON in Waalwijk, centrum voor leven met en na kanker, op 30 september een symposium over slaap. Het symposium wordt gehouden bij Scholengemeenschap de Overlaat aan de Eikendonklaan in Waalwijk. Aanvang 17.00 uur – einde 20.00 uur

Bezoekers van het symposium zullen van alles aan de weet komen over slapen en waken en hoe je de basis legt voor een gezonde nachtrust. Een befaamd slaapcoach reikt daarvoor handvatten aan. Hij geeft ook aan wat je wel en wat je niet moet doen om beter te slapen. Daarbij wordt ook een relatie gelegd met kanker. Mensen met kanker hebben behoefte aan een goede balans tussen rust en activiteit.

Het symposium heeft de titel ‘Laat kanker je nachtrust niet bederven’. Gratis inschrijven kan via [email protected]. Het symposium is niet alleen bedoeld voor gasten van het inloophuis, maar ook voor zorgprofessionals en andere belangstellenden.

Cookieinstellingen