‘Gildenbond trapt af met IZZID?!’

Foto:

KAATSHEUVEL – Onder de naam Muziekcafé zijn de bandoptredens bij de Gildenbond de laatste jaren tot ver in de omgeving bekend geraakt. Veel regionale bands betraden er al eens het podium. Vaak in het gezellige café van de Gildenbond maar voor het op stapel staande concert van de rockcoverband IZZID?! lijkt dat podium zelfs te klein.

Op zaterdag 15 oktober betreedt de band dan ook het podium in de grote zaal. Want gezellig druk zal het er deze avond zeker worden. Omdat IZZID?! vaak op grote besloten feesten speelt wordt hun optreden bij de Gildenbond in Kaatsheuvel namelijk het eerste concert sinds lange tijd dat voor iedereen toegankelijk is. Gitarist Jan van der Velden, bassist Johnny Dooms, drummer John Emmen en frontvrouw en zangeres Lian Timmermans kunnen dan ook niet wachten om hun fans weer te zien. Omdat ze dit jaar, door omstandigheden, niet voor het voetlicht traden als huisband van Wollukstock, waar hun bewonderaars altijd massaal aanwezig waren, zal het een mooi weerzien worden.

IZZID?! brengt hun rockcovers sowieso zonder opsmuk en met veel passie en power en aan dat laatste zal het ook deze avond zéker niet ontbreken. Ze zullen de grote zaal van de Gildenbond ongetwijfeld omtoveren in een groot rockpaleis waar het dak hopelijk nét niet afgaat! Dus als je een speciaal optreden mee wilt maken, be there…..

Sociaal Cultureel Centrum de Gildenbond – Mgr Völkerstraat 3 – Kaatsheuvel
Zaterdag 15 oktober – zaal open: 20.00 uur – entree: € 5,00 (vooraf kaarten reserveren is mogelijk via [email protected])

 

Cookieinstellingen