Digitale Informatieavond ‘bevallen in het ziekenhuis’ op 24 mei

Foto: Pixabay

DEN BOSCH – Ga je in het ziekenhuis bevallen of ben je benieuwd hoe bevallen in het Jeroen Bosch Ziekenhuis gaat? Meld je dan nu aan voor onze digitale informatieavonden ‘Bevallen in het Ziekenhuis’.

Deze digitale informatieavond is de vervanger van de Informatieavond Bevallen, waarvoor jullie normaal gesproken naar het ziekenhuis zouden komen. Je kunt je HIER aanmelden.

Digitale informatieavonden

Tijdens de informatieavond vertellen een gynaecoloog, een eerstelijns verloskundige en een verloskundige die in het Jeroen Bosch Ziekenhuis werkt, hoe een bevalling in het ziekenhuis kan verlopen. Je krijgt informatie over allerlei onderwerpen. Hierdoor weet je nog beter wat je kan verwachten. De informatie kan je helpen bij het maken van allerlei keuzes zoals hoe je wilt bevallen, en hoe je met de pijn van de weeën om wilt gaan. Als je je goed voorbereidt kan dat angst en onzekerheid wegnemen.

Tijdens de digitale informatieavond kunnen jullie via chat vragen stellen aan de sprekers. Na de presentatie hebben we tijd om deze vragen te beantwoorden.

De digitale informatieavond start om 19.30 uur en duurt tot 20.30 uur.

Benieuwd naar de kraamsuite? Neem alvast een kijkje.

Digitale Informatieavond: ‘Baby, borstvoeding en begeleiding in het JBZ’

Wil je meer informatie over borstvoeding geven, de begeleiding die je in het JBZ én daarbuiten krijgt en waar je terecht kunt met al je vragen over moeder en kind? Meld je dan aan voor onze digitale informatieavonden ‘Baby, borstvoeding en begeleiding in het JBZ’

Bron: JBZ

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen