Alzheimercafé Waalwijk 18 mei: ‘Levensvragen met betrekking bij dementie’

Foto: Waalwijk.nieuws.nl

WAALWIJK – Op woensdag 18 mei is er weer een Alzheimercafé welke wordt gehouden bij Woonzorgcentrum Antoniushof. Het thema van deze avond is ‘Levensvragen met betrekking bij dementie’.

Gastspreker: Marianne Merkx

Marianne is werkzaam bij: Praktijk voor levensvragen Midden – Brabant. Marianne werkt als geestelijk verzorger thuis en ondersteuning bieden als het gaat om levensvragen die betrekking hebben op dementie. Wat houdt dit in?

Hoe blijf je in bezieling en verbonden met jezelf in het dagelijkse leven. Tijdens perioden van stress, de druk van je gezin en/of je werk, de veranderende maatschappij of na een ingrijpende gebeurtenis? Hoe kan je ondanks wat er in de buitenwereld gebeurt toch innerlijke vrede en bezieling ervaren?
De verschillende mogelijkheden binnen deze praktijk bieden je een weg naar innerlijke vrede, vrijheid en een bezield leven. De uitdaging waar je voor staat kan op verschillende manieren worden benaderd. Op fysiek, emotioneel, cognitief, ziels- en/of energetisch niveau.

Met volledige aandacht voor jouw verhaal om in alle rust naar binnen te keren en zorg te besteden aan dat was is. Jouw hulpvraag wordt uiteindelijk benaderd op de manier die het beste bij jou past. Een weg opzoek naar je individuele bezieling en het transformeren van nog eventueel aanwezige blokkades, die jou ervan weerhouden om te doen wat je het liefste doet. Daarmee verhoog je je eigen welzijn en maak je het verschil in het grotere geheel.

Programma

  • 19.30 uur opening café
  • 20.00 uur aanvang programma
  • 21.30 uur einde programma
  • 22.00 uur sluiting café

Locatie

Woonzorgcentrum Antoniushof, Vredesplein 100, 5142 RT Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen