Frans van der Gouw uit Waalwijk start petitie ‘Stop met uitkleden van ons ziekenhuis’

Oude ansichtkaart van het ziekenhuis in Waalwijk
Oude ansichtkaart van het ziekenhuis in Waalwijk
Foto: Frans van der Gouw

Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Waalwijk moet haar diensten behouden. Zo luidt de petitie die Frans van der Gouw heeft aangemaakt op internet. Al meer dan 500 mensen hebben de petitie ondertussen ondertekend.

Frans van der Gouw kwam direct in actie door een bericht op Facebook te plaatsen nadat hij hoorde van het voornemen van de Raad van Bestuur van het ETZ om het ziekenhuis in Waalwijk in te krimpen.

“Er zijn grenzen! Het bestuur van het ETZ wil in principe de ziekenhuizen in Waalwijk en Tilburg (voormalig Maria) “verzamelen” in de Elisabeth vestiging. Voor Waalwijk betekent dat: Geen échte Eerste Hulp afdeling meer; geen bedden meer en een beperkt aantal poli’s. Dit kan niet de bedoeling zijn!” aldus Frans van der Gouw. “Tijd voor actie om te voorkomen dat we op drukke Efteling-dagen eerst een uur in de file staan voordat we onze vrienden of familie op kunnen zoeken in het Tilburgse ziekenhuis. Daarnaast neemt de vergrijzing toe en lopen we meer kans dat familie opgenomen moet worden. Óók een reden om opvang en verblijf in Waalwijk te behouden!”

Inmiddels heeft hij een petitie geplaatst op Petities.nl en hoopt hij dat veel mensen de petitie tekenen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen