NEO’25 JO-19 kampioen

Foto: NEO'25

Zaterdag 9 juni 2018 speelde NEO’25 JO-19 1, het elftal van trainer Wesley en leider Adri, hun laatste 6 minuten van de competitie en kon het team, net als in het najaar wederom kampioen worden. Het zou dan natuurlijk een geweldige prestatie zijn om zowel najaars- en voorjaarskampioen te worden.

Op het hoofdveld van Woudrichem moest het gaan gebeuren, het handhaven van een 3-4 voorsprong. Tijdens de warming up was de spanning voelbaar. Directe concurrent GRC was met het voltallige team aanwezig om een mogelijke titel mee naar Giessen te kunnen nemen. Helaas…… Om 12.00 uur precies klonk het fluitsignaal Woudrichem JO19 – Neo’25 JO19. De laatste spannende 6 minuten van het seizoen zijn gestart. De mannen hoopten, net als de technische staf en de supporters op een snel tikkende stopwatch van de scheidsrechter zodat het feest kon starten.

NEO’25 start met een spelhervatting op de middellijn en 8 seconden later is de voorsprong uitgebreid tot 3-5. Een feestelijke ontlading volgt. Nog even de mouwen opstropen en helder van geest blijven en de titel is een feit. Na een kleine 8 minuten klinkt het laatste fluitsignaal en het 2e kampioenschap van seizoen 2017 – 2018 is een feit. Spelers vliegen elkaar in de armen, feliciteren Wesley en Adri en het kleedlokaal wordt even het domein van een uitbundige en hechte groep jonge kerels.

We hebben het hier over een talentvolle en dus veelbelovende selectie waarvan het komend seizoen een aantal jeugdspelers zeker zullen doorstromen naar de A-selectie van Neo’25. Menig speler uit de A1 heeft dit seizoen overigens al hele wedstrijden gespeeld en/of minuten gemaakt in het eerste van Neo’25. Geeft dit enige garantie voor een succesvol 2018 – 2019? Na de zomerstop zullen we het gaan zien. Mannen, gefeliciteerd!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen