112

Politie Waalwijk druk met aanrijdingen door het winterse weer!

Foto: Politieteam Langstraat

Op woensdagochtend 7 april vond een eenzijdig ongeval plaats op de A59 ter hoogte van Drunen-West. Een automobilist reed op de oprit richting Waalwijk en verloor door de gladheid de controle over zijn voertuig. Het voertuig kwam terecht in de sloot. Wonder boven wonder kwam de bestuurder er goed vanaf. De auto is uit de sloot getakeld.

Op dinsdag 6 april vonden er binnen de gemeente Waalwijk diverse aanrijdingen plaats waar agenten druk mee bezig zijn geweest. Vermoedelijk waren deze aanrijdingen het gevolg van het winterse weer. Zo vonden er op dinsdagochtend op de Tilburgseweg in Sprang-Capelle en op de Midden-Brabantweg ongelukken plaats waarbij meerdere auto’s betrokken waren.

Later die ochtend vond er op de Valkenvoortweg een eenzijdige aanrijding plaats. Hierbij belandde een auto op zijn kop in een sloot. De bestuurder besloot te vluchten, maar kon later toch worden achterhaald. De 30-jarige man uit Oudheusden bleek te hebben gereden onder invloed van alcohol en was niet in het bezit van een geldig rijbewijs. Tevens heeft hij de plaats van het ongeval verlaten zonder zich te melden wat ook strafbaar is.

In het begin van de avond vond er op de kruising Kleiweg en de Havenweg ook nog een forse aanrijding plaats. Hierbij vielen twee gewonden die voor medische behandeling naar het ziekenhuis zijn vervoerd. De kruising is enige tijd afgesloten geweest om onderzoek te kunnen doen naar de toedracht van het ongeluk en de ravage op te ruimen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden