112

94-jarige vrouw uit Waalwijk slachtoffer van babbeltruc

Foto: Politie

WAALWIJK – Op dinsdag 8 september is een 94-jarige vrouw op de Mr. van Coothstraat in Waalwijk slachtoffer geworden van een babbeltruc. Een man praatte zich die ochtend omstreeks 10.15 uur naar binnen door zich voor te doen als werknemer van het waterleidingbedrijf.

In de woning heeft de man kans gezien om diverse sieraden weg te nemen. Nadat de man de woning had verlaten kwam de vrouw tot de vreselijke ontdekking dat zij slachtoffer was geworden van een babbeltruc.

Signalement van de man: blank, 1.90 meter lang, ongeveer 50 jaar, sprak Nederlands en droeg donkere werkkleding.

Wij zoeken getuigen van deze laffe daad. Heeft u een verdacht persoon of verdachte personen op 8 september tussen 10.00-10.30 uur zien lopen op de Mr. van Coothstraat of een verdacht voertuig gezien aldaar laat het ons weten via 0900-8844. Het onderzoek is momenteel gaande. Kenmerk nummer 2020237313.

De politie raadt aan gezond wantrouwig te zijn bij bezoek aan de deur. Vraag om een legitimatie en bel bij twijfel het bedrijf waar de persoon zegt van te zijn (op het telefoonnummer dat u zelf opzoekt). Legitieme bedrijven kondigen bezoek en werkzaamheden meestal per brief aan.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden