112

Overtredingen geconstateerd tijdens integrale controle

Diverse integrale controles vonden vanmiddag en vanavond plaats bij een aantal ( horeca ) ondernemers in Waalwijk, Waspik en Sprang-Capelle.

Handhavers en Boa’s van de gemeente Waalwijk, Enexis en agenten bezochten diverse horeca eetgelegenheden. Hierbij werd door de agenten gelet op mensensmokkel / mensenhandel en werden de werknemers op hun identiteit gecontroleerd. Dit bleek allemaal in orde te zijn.

Door de handhavers en Boa’s werd er gecontroleerd op de Drank en Horeca Wet, brandveiligheid in de eetgelegenheden en diverse vergunningen werden gecontroleerd of deze nog in orde waren. Bij nagenoeg alle bezochte gelegenheden bleek dat voorschriften mbt brandveiligheid niet in orde waren. Er ontbraken rookmelders in de horeca gelegenheden en de keuringsdata van brandblussers waren verlopen. Op korte termijn zullen er hercontroles plaats vinden.

Door Enexis werd er gecontroleerd op diefstal van stroom en gas. Hiervan bleek geen sprake te zijn.

Bij een ondernemer in Sprang-Capelle werden enkele attributen aangetroffen die bestemd waren voor de hennepteelt. Deze werden in beslag genomen en zullen vernietigd worden.

Er werd niemand aangehouden.

Bron: Politie Waalwijk

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden