Primera Bergmans na ruim 22 jaar verkocht

Foto:

WAALWIJK – Op zaterdag 16 maart heeft Primera Bergmans, gelegen aan de Sint Antoniusstraat in Waalwijk, via hun Facebookpagina aangekondigd dat ze na meer dan 22 jaar hun winkel zullen sluiten.

De winkel is verkocht en hun laatste werkdag zal op vrijdag 29 maart zijn. Vanaf 3 april zal de winkel doorgaan onder de naam Tabaksspeciaalzaak Waalwijk. In hun bericht willen ze iedereen bedanken voor hun jarenlange trouwe klandizie. Hieronder het Facebook-artikel.


Beste klanten,

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, onze winkel is verkocht! Het is allemaal heel erg snel gegaan. Wij hebben meer dan  22 jaar in hart en nieren de winkel gedraaid, genoten van alle verhalen en vele gezelligheid. De laatste jaren waren voor ons erg lastig met de vele regels en veranderingen vanuit onze regering. Dit heeft ons doen besluiten om de knoop door te hakken! Het is nu tijd geworden voor wat anders, meer rust en we gaan hierbij genieten van elkaar en ons gezin. Onze laatste werkdag zal vrijdag 29 maart zijn.

Zaterdag 30 maart is de winkel gesloten wegens overdracht. Daarna gaat de winkel verder onder de naam…“Tabaksspeciaalzaak Waalwijk”.

Wij willen jullie allemaal ontzettend bedanken voor de jaren lange trouwe klandizie. Wij hopen dat onze opvolgers er ook voor jullie zullen zijn. En wensen hun veel succes in de toekomst.

Voor iedereen ..
Heel veel GELUK 🍀🍀🍀 en GEZONDHEID, dat is toch het allerbelangrijkste 😉😊

Een lieve groet
Liefs, Jos & Brigitte

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen