Maatschappelijk investeren in uw eigen omgeving? Beleg in Project Waalwijk tegen 5% rente

Foto: ZIB Investments

ADVERTORIAL – Maatschappelijk investeren in uw eigen omgeving? Via het Crowdfundingplatform ZIB Investments kunt u nu investeren in Project Waalwijk voor de realisatie van huisvesting voor internationale arbeidskrachten aan de Kroonweg te Waalwijk.

Het Zeeuwse ZIB Investments biedt al sinds 1999 beleggingsprojecten aan voor haar investeerders door middel van beleggingsfondsen en verhandelbare obligaties. De projecten zijn voornamelijk gericht op recreatief vastgoed, zorgvastgoed en maatschappelijk vastgoed in heel Nederland. ZIB Investments heeft onder andere ervaring met maatschappelijke investeringen middels crowdfunding. In 2016 heeft zij bijvoorbeeld via een crowdfundingsactie € 10,6 miljoen euro opgehaald voor het ADRZ-ziekenhuis in Vlissingen. Veel regionale investeerders hebben hier destijds aan meegedragen, waardoor het ziekenhuis destijds kon worden gerenoveerd in plaats van worden afgebroken.

Wilt u ook betrokken zijn bij een maatschappelijk investering in uw regio? Door middel van Project Waalwijk bieden wij u die kans. Via het crowdfundingplatform ZIB Investments kunt indirect investeren in nieuw te realiseren huisvesting op het bedrijventerrein Haven Acht West in Waalwijk. Deelname is mogelijk via verhandelbare obligaties vanaf € 5.000. U ontvangt hierbij 5% rente per jaar over uw investering, wat u per kwartaal krijgt uitbetaald. Tijdens de looptijd van 7 jaar wordt uw inleg terugbetaald. Er zijn geen emissiekosten bij inschrijving van toepassing.

Goede centrale huisvesting van internationale arbeidskrachten is hard nodig in Nederland, zo ook in Waalwijk. Hier zijn al meerdere campussen gerealiseerd en via de investering van Project Waalwijk wordt aan goede huisvesting bijgedragen. Er worden vier appartementengebouwen geplaatst, met in totaal woonruimte voor 400 bewoners. De campus krijgt een locatiebeheerder, een separaat centrumgebouw en bijbehorend (parkeer)terrein en groenvoorziening. De campus is direct gelegen naast het distributiecentrum van Bol.com.

Voor meer informatie of inschrijven: ga naar onze website www.zibinvestments.nl.
ZIB Investments | Poelendaelesingel 12, Middelburg | 0118 – 65 22 70 | [email protected].

Let op. Beleggen in dit crowdfundingproject brengt risico’s met zich mee, waaronder het risico van geheel of gedeeltelijk verlies van het belegde geld. De waarde van uw investering kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Alle risico’s worden uitgebreid beschreven in de projectinformatie die u kunt lezen op onze website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen