Waalwijk krijgt gigasnel glasvezel van Delta Netwerk

Foto: Delta Netwerk

ADVERTORIAL – DELTA Netwerk, dé glasvezelspecialist van Nederland, komt nu ook naar Waalwijk om de inwoners te voorzien van gigasnel en stabiel internet en haarscherpe TV. Online vergaderen, gamen, series streamen, zorg op afstand, het kan straks allemaal zonder haperen en ook nog eens tegelijkertijd! DELTA Netwerk start binnenkort al met de schouwwerkzaamheden (voorbereidingswerkzaamheden voor de aanleg) en zal zoveel mogelijk woningen in Waalwijk voorzien van een aansluiting op het glasvezelnetwerk. 

Voorbereiding aansluiting voor elke woning

DELTA Netwerk start op korte termijn met de aanleg van het glasvezelnetwerk en is hiervoor in overleg met de gemeente. Ter voorbereiding van de aanleg komen medewerkers binnenkort bij de woningen in Waalwijk langs om samen met de bewoners te bepalen waar de glasvezelaansluiting komt. Vaak is dit in de meterkast, maar het kan ook op een andere locatie in de woning. Vooraf worden de bewoners door een brief op de hoogte gesteld van de komst van de aannemer.

Voor iedere aansluiting zal toestemming van de bewoners tot het pand worden gevraagd. Voor de appartementen en flatwoningen in Waalwijk is naast de toestemming van de bewoner ook de toestemming tot het gebouw nodig via de Vereniging van Eigenaren (VvE), woningcorporatie of anderszins. De komende tijd zal hiertoe contact worden opgenomen met de desbetreffende organisaties.

Onze aannemer Circet zal de betreffende woningen van een kastje in huis voorzien. Deze plaatsing is gratis en verplicht bewoners tot niets. Wel is het zo dat er pas gebruik gemaakt kan worden van gigasnel en stabiel internet als er een abonnement wordt afgesloten bij één van de deelnemende telecomaanbieders. Deze keuze hoeven de inwoners van Waalwijk pas later te maken en zij worden hier uitgebreid over geïnformeerd.

Glasvezel Informatiepunt 

Gedurende het traject wordt er voor de inwoners van Waalwijk van alles georganiseerd. Zo opent DELTA Netwerk begin juli een Glasvezel Informatiepunt. Dit is een speciaal ingerichte ‘winkel’ in het centrum van Waalwijk in winkelcentrum De Els en is geopend van woensdag tot en met vrijdag van 11:00 tot 18.00 en zaterdag van 10:00 tot 17:00. Adviseurs staan daar bezoekers te woord om alle vragen te beantwoorden.

Informatieavonden

Graag vertelt DELTA Netwerk meer over de glasvezelcampagne, het aanbod en de aanleg tijdens informatieavonden. Op 12 en 13 juli zijn de eerste twee informatieavonden gehouden welke zeer druk zijn bezocht. Op 19 juli is er vanaf 19.30 uur een online informatieavond, aanmelden kan via de website. We houden jullie verder op de hoogte van nieuwe informatieavonden.

Wie is DELTA Netwerk?

DELTA Netwerk zorgt voor de aanleg en het onderhoud van glasvezel in Nederland en heeft al één miljoen huishoudens en bedrijven in Nederland van glasvezel voorzien. Ook in Noord-Brabant zijn al veel campagnes succesvol afgerond. Zo kunnen de inwoners van onder andere Bladel, Loon op Zand, Oisterwijk en Sprang-Capelle binnenkort gebruikmaken van deze nieuwe generatie internet.

Kijk voor meer informatie over glasvezel en de glasvezelcampagne in Waalwijk op deltanetwerk.nl/waalwijk

Cookieinstellingen