Volg je bestelling bij Domino’s Waalwijk met GPS tracker

Foto: Domino's Waalwijk

ADVERTORIAL – Volg je bestelling bij Domino’s Waalwijk live vanaf de bank. Met de Pizza Tracker kun je precies zien wanneer jouw pizza klaar is in de winkel en vervolgens kun je met behulp van de GPS Tracker volgen waar jouw bezorger zich bevindt.

Wanneer je een bestelling plaatst via de website van Domino´s, zie je na het voltooien van de bestelling een tracker verschijnen. Hierin kunnen klanten exact zien wanneer de pizza gemaakt wordt, wanneer deze in de oven gaat en het moment dat de bezorger de winkel verlaat. Het volgen van je bestelling is mogelijk doordat alle bezorgers van Domino’s een app op hun telefoon hebben met een GPS technologie. Dit zijn niet alleen de scooters, maar ook de elektrische fietsen. Je weet nu dus precies wanneer de bezorger er is en daardoor kun je hem nu echt met een open deur opwachten. Ideaal!

Veiligheid & service

Het gebruik van GPS tracking is niet alleen veel efficiënter, maar ook nog eens veel veiliger voor de bezorgers. De manager kan namelijk precies zien wat de snelste route is en ook waar de bezorger zich bevindt. Bezorgingen worden hierdoor sneller, doordat er efficiëntere routes worden gereden. De manager kan dankzij dit systeem de bestellingen timen, zodat deze klaar zijn op het moment dat de volgende bezorger beschikbaar is. maar ook veiliger, omdat de manager precies kan zien waar zijn bezorger is en of er misschien iets mis is.

Werken bij Domino´s Waalwijk?

Dat kan! Ze zijn altijd op zoek naar nieuwe bezorgers, pizzabakkers en (assistent)managers. Daarnaast verdienen de medewerkers bij Domino’s Waalwijk tot wel €2 boven het wettelijke uurloon. Als 16-jarige is het uurloon €5.98 per uur en als 18-jarige is dat €7.75 per uur. Daarnaast zijn er een hoop doorgroeimogelijkheden én is de fooi voor degene die het ontvangt. Een mooi extraatje dus! Benieuwd naar de vacatures die openstaan? Je vindt ze op www.werkenbijdominos.nl.

Up to date blijven van de openingstijden, (win)acties, vacatures en menu wijzigingen van Domino’s? Like hiervoor de Facebookpagina van Domino’s Waalwijk, Drunen of Kaatsheuvel.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen