REDview BI breidt uit met nieuwe partner

Vlnr.: Martin Notté, Edward van Dam, Harald van Engelen
Foto: REDview BI

REDview BI verbetert het rendement en maatschappelijke impact van MKB-ondernemingen door middel van datagedreven Business Intelligence oplossingen.

Per 27 september is Edward van Dam (midden op foto) toegetreden als partner van REDview BI. Edward heeft ruime businesservaring in Finance en ICT en staat helemaal klaar om MKB-ondernemingen als Business Intelligence Controller te gaan ondersteunen.

REDview BI helpt ondernemingen competitiever te worden door het bouwen van data gedreven organisaties. Datagedreven organisaties zijn organisaties waar de juiste beslissingen op het juiste moment worden kunnen genomen op basis van realtime informatie. Een organisatie waar door het toepassen van data, de continuïteit, flexibiliteit en resultaatgerichtheid gewaarborgd zijn. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de door REDview ontwikkelde financiële dashboards, waarmee het rendement en cashpositie van MKB-ondernemingen verbeterd wordt. Met deze realtime dashboards beschikt iedere onderneming op ieder moment van de dag over de actuele, juiste en volledige financiële informatie voor alle bedrijfsbeslissingen.

Meer informatie op www.redviewbi.nl. Of neem contact op met Harald van Engelen, 06-52066412, [email protected] of Edward van Dam, [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden