Nieuw in Waalwijk: Fonereparatie Bloemenoordplein 42A

Beste bewoners van Waalwijk en omstreken, wij van Fonereparatie Waalwijk hebben op 20 mei jl. onze deuren geopend. U kunt bij ons terecht voor al uw reparaties aan uw telefoon of tablet. Ook hebben wij voor u een groot assortiment aan accessoires en toestellen. Kom zeker een kijkje nemen in onze prachtige winkel en maak kennis met de service die wij bieden.

We zijn al sinds 2015 gespecialiseerd in het repareren van smartphones, tablets en laptops. Binnen 30 minuten zorgen wij ervoor dat uw iPhone of Samsung weer werkt als nieuw. Wij repareren uw smartphone terwijl u geniet van een heerlijk bakje koffie of u doet ondertussen uw boodschappen bij de supermarkt. Over het parkeren hoeft u zich geen zorgen te maken, bij ons kunt u namelijk gratis parkeren voor de deur. Daarnaast werken wij met zeer aantrekkelijke prijzen en hoeft u bij ons geen onderzoekskosten te betalen. Uiteraard overleggen we deze altijd eerst met u! Wij repareren zowel voor consumenten als voor zakelijke klanten.

Informatie en prijzen van de meest voorkomende reparaties en merken kunt u vinden op www.fonereparatie.nl. Heeft u vragen neem dan contact met ons op en wij helpen u graag én snel. Ons adres is Bloemenoordplein 42a in Waalwijk.

Fonereparatie
Bloemenoordplein 42A
5143TC Waalwijk
www.fonereparatie.nl
facebook.com/fonereparatie.nl
0416-531 046
Whatsapp: 06-200 207 44

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden