Traineeship tot accountant

Foto:

WAALWIJK – Leren en werken gaat bij Finc Accountants écht samen. Het gaat om jouw toekomst in de accountancy die we samen vormgeven. Jouw vakinhoudelijke- en persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Wil jij de volgende stap maken in je accountancy carrière en wil je je blijven ontwikkelen? Ben jij een assistent accountant met 2 tot 3 jaar werkervaring en wil jij je ontwikkelen tot accountant? Dan hebben wij een hele mooie uitdaging voor jou. Een traineeship bij Finc is de keuze voor een accountancy carrière vol ontwikkeling en groei.

Jouw eigen groeipad

Het traineeship geeft je de mogelijkheid om je binnen het accountancyvak op alle facetten te ontwikkelen. Wij staan je bij en leren je alle kneepjes van het vak. Je wordt persoonlijk begeleid door één van de eigenaren. Hij is één van jouw mentoren die je 1 op 1 coacht.

Snel een adviserende rol

Bij Finc bouwen we aan een langdurige relatie met onze klanten dus jij leert onze klanten ook goed kennen! Al snel krijg je van ons het vertrouwen om onze klanten te adviseren op administratief en financieel vlak. Je denkt mee over de juiste oplossingen voor de ondernemer en helpt de ondernemers uit de regio echt verder.

Opleidingen

Naast de praktijkervaring en intensieve kennisdeling binnen het team heb je de vrijheid om je eigen ontwikkelingstraject te kiezen met opleidingen op HBO en WO-niveau. Daarnaast kun je trainingen volgen op het gebied van communicatievaardigheden en klantgerichtheid want die horen ook bij je groeipad binnen Finc Accountants.

Interne Kennisdeling

Maandelijks hebben wij kennisoverdracht sessies. Hierin delen we onderling nieuwe vakkennis met elkaar. Zo houden we allemaal onze kennis op peil waardoor we ook onze klanten weer beter kunnen helpen. Tijdens zo’n sessie komen allerlei onderwerpen aan bod. Van fiscaal advies tot financieringsmogelijkheden. Ook komt er zes keer per jaar een gastspreker bij ons op bezoek en besteden we aandacht aan branche gerelateerde vakgebieden om ons zelf up-to-date te houden over de recente ontwikkelingen. Daarnaast houden we brainstormsessie over uitdagende klantcases en sparren we over innovatieve oplossingen. Deze manier van werken zorgt ervoor dat we samen leren hoe we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen.

Jouw ontwikkeling

  • Persoonlijke begeleiding
  • Coaching on the job door één van de eigenaren
  • Je schrijft een eigen Persoonlijk Ontwikkelings Plan en Finc staat je bij
  • 4 x per jaar een gesprek over je ontwikkeling en groeipad
  • Wekelijks 1-op-1 gesprek met je mentor
  • Interne kennisdelingssessies
  • HBO of WO-opleiding naast je baan
  • Een reeks aan trainingen op het accountancy vakgebied waarin jij je wilt ontwikkelen
  • Trainingen op softskills

Werk en privé in balans

Bij Finc vinden wij de balans tussen werk en privé heel belangrijk. Dit traineeship kun jij perfect combineren met alle belangrijke dingen die je graag naast het werk doet. Werktijden en dagen zijn flexibel in te delen. Soms betekent dit ook dat je samen met het team een avondje doorwerkt, maar dan natuurlijk wel met een lekkere maaltijd van ons 🙂

Snel doorgroeien

Finc Accountants is een platte organisatie met een jong team. Jij komt dus terecht in een team van collega’s die ook willen doorgroeien, net als jij. Iedereen krijgt hier evenveel ruimte voor. Zie je thema’s waarin jij je verder wilt ontwikkelen? Je krijgt alle ruimte om dit op te pakken. Het team om je heen helpt je hierbij.

Past Finc bij jou?

Voor een goede match zoeken wij iemand die minimaal HBO Accountancy / Bedrijfseconomie (bijna) heeft afgerond en 2 tot 3 jaar werkervaring heeft opgedaan. Je past bij Finc als je ambitieus en leergierig bent en echt wilt gaan voor een ontwikkelingstraject binnen het accountancy vak.

Twijfel je? Je mag ook ervaren of Finc bij jou past door een dag(deel) mee te lopen op ons kantoor.

Wil jij aan de slag bij Finc? App, e-mail of bel Richard, hij is één van de eigenaren. Dan nodigt hij je uit voor een kennismakingsgesprek.

Richard Jonkers
[email protected]
06 22 90 88 53

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden