MetroXL levert kleurrijke wand nieuwe studio Langstraat FM

Foto: MetroXL

In de nieuwe ‘visual studio’ van Langstraat Media installeerde MetroXL een prachtige afbeelding op fotodoek als nieuwe achtergrond. Een kleurrijke afbeelding (fotodoek in textielframe) toverde de saai ogende ruimte om in een tv waardige studio.

Lokaal en ambitieus

Langstraat Media heeft als lokale stichting ontzettend veel ambitie. Dagelijks wordt er door een team van vrijwilligers hard aan de weg getimmerd om lokaal nieuws via radio en tv te verspreiden. Het is ook een kweekvijver voor nieuw lokaal talent.

MetroXL draagt lokale initiatieven een warm hart toe, zeker als het gaat om muziek en de ontwikkeling van creativiteit. Met een groot muziekliefhebber aan het roer is MetroXL maar wat trots om deze stichting een handje te helpen. “Het doet me goed dat Langstraat FM ruimte biedt aan lokaal talent. Hoe tof is het dat ook wij daar ook ons steentje aan bij mogen dragen!”, aldus Eric Eijkens (imagineer MetroXL).

Visual studio

In de nieuwe visual studio van Langstraat Media worden radio-uitzendingen gemaakt met camera’s (vergelijkbaar met NPO Radio1). Een mooie achtergrond is daarbij erg belangrijk. De toekomstplannen zijn om in de visual studio zelfs tv-achtige talkshows op te gaan nemen. Het kunnen wisselen van de afbeelding op de achtergrond is dan ook erg handig.

Zeer tevreden

MetroXL heeft geadviseerd over de keuze van het materiaal; een fotodoek in een textielframe. Een fotodoek is namelijk eenvoudig te wisselen en geeft geen reflectie op camerabeeld. Daarnaast heeft de wand ook nog eens een licht akoestisch dempende werking. Zeker met de toekomstplannen van Langstraat Media is de flexibiliteit van de wand erg handig.

Pieter Dorst, vrijwillige dj Langstraat FM, vertelt vol enthousiasme hoe blij ze zijn met het eindresultaat. “We zijn zeer tevreden, het ziet er prachtig uit. MetroXL gaat dan ook zeer professioneel te werk. De snelheid waarmee het project is uitgevoerd, het advies, het inmeten en zelfs de aanlevering van het beeldmateriaal, echt alles ging in 1x goed!”

MetroXL on air

Binnenkort is de MetroXL radiospot te horen via Langstraat FM in de gemeenten Waalwijk, Loon op Zand en Dongen. Dat vinden we super spannend maar we zijn vooral heel erg trots; MetroXL on air! We horen het graag zodra u ons heeft gespot ;-).

Foto: MetroXL
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden