Richard en Dennis worden medeaandeelhouder van Finc Accountants

Foto: Finc

WAALWIJK – Het nieuwe jaar begint voor Richard Jonkers en Dennis Ligthart met een droom die uitkomt. Vorig jaar treden Richard en Dennis al toe tot de directie. Vanaf 2021 mogen zij zich officieel ondernemer noemen als medeaandeelhouder van Finc. Een kroon op het werk en hét bewijs dat ambitie wordt beloond.

Richard en Dennis startten respectievelijk in 2001 en 2007 hun carrière bij Finc. Ze begonnen meteen vanuit de schoolbanken en nu – 14 en 20 jaar later – hebben ze zich opgewerkt tot medeaandeelhouder.

Na al die jaren spreken ze nog steeds passievol over het vak. “Veel mensen denken dat je als accountant alleen met cijfers bezig bent. Maar we bespreken deze cijfers met mensen en ontdekken zo het verhaal achter deze cijfers. Dat is het leuke ervan”, aldus Dennis. Richard vult aan: “We gaan bij veel bedrijven langs en horen zo het verhaal achter de ondernemer, dat maakt het voor mij heel interessant.”

Richard en Dennis zetten zich met hart en ziel in voor Finc. Dennis vertelt: “Door de jaren heen hebben we veel kansen gevraagd en gekregen. Vier jaar geleden resulteerde dit in een route richting toetreden tot de directie en sinds dit jaar zijn we mede aandeelhouder van Finc. We zijn nu dus ook zelf ondernemer en daar kijk ik heel erg naar uit.”

De sfeer binnen Finc is goed en dat willen de heren graag zo houden. “We doen het samen, iedereen helpt elkaar. Dat maakt ook dat we een groeiende onderneming zijn en die groei willen we doorzetten. Nog steeds rijden we iedere dag met plezier naar ons werk en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen.”

Gefeliciteerd Richard en Dennis met deze mooie stap en heel veel succes in jullie nieuwe rol bij Finc en als mede ondernemer!

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden