‘Zet je medewerkers in het zonnetje met een Prins Proeff Borrelbox!’

WAALWIJK / KAATSHEUVEL – Doordat de meeste van ons en onze medewerkers op het moment thuiswerken, missen we ook onze wekelijkse borrelmomentjes en het contact met onze naaste collega’s. Gelukkig bieden wij van Broodje Prins in samenwerking met Proeff Kaas, Delicatessen & Cadeaus hiervoor een oplossing!

Zet je medewerkers in het zonnetje door een borrelbox naar keuze te bestellen. Organiseer een online-vrijdagborrel of gewoon puur als motivatie, waardering of als steuntje in de rug in deze rare tijd. Wij leveren uw bestelde boxen persoonlijk en in overleg op uw bedrijf. U heeft de keuze uit een doos met venster of een gesloten doos voor verzending per post. Een leuke en creatieve manier om alsnog momentjes te vieren of gewoon als blijk van waardering!

Uit welke rijk gevulde boxen kunt u kiezen:

  • Basic €19,95
  • Premium €29,95
  • Deluxe €39,95

Wij kunnen ook een kaasje van een pond met uw eigen bedrijfslogo toevoegen in de smaken: rode pesto, groene pesto, tuinkruiden, jong belegen boeren voor een meerprijs van € 6,95 boerentruffel (€12,95). Of kiest u: Een Proeff-tas gevuld met verse proeverijen €12,95

Maar wilt u echt opvallen met een origineel cadeau kies dan voor de: <——— 1,5 meter Proeff Cadeau €59,95 ———-> 1.5 meter is een afmeting die in 2020 voor ons allemaal betekenis heeft gekregen. Vanaf volgende week kunt u bij ons ook de ‘1.5 meter Proeff cadeau’ box bestellen, deze 1,5 meter cadeau-doos is rijkelijk gevuld met heerlijke lekkernijen van Proeff en is een lust voor het oog!! OOK als kerstpakket erg leuk…

U kunt uw bestelling mailen naar: [email protected] Wij zullen uw bestelling zoals u van ons gewend bent op tijd en met liefde bezorgen.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden