MetroXL genomineerd Sign+ Award 2020

“Overal waar de bezoeker kijkt, klopt het plaatje”, schrijft de jury over het project Lightronics Experience Center, uitgevoerd door MetroXL. “Dat MetroXL is genomineerd voor de Sign+ Award 2020 is iets om enorm trots op te zijn. Het is een bevestiging van onze vakkennis en kwaliteit. Met het project ‘Experience Center Lightronics’ laten we zien dat wij op treffende wijze beleving in beeld kunnen brengen”, aldus een enthousiaste Eric Eijkens (imagineer/eigenaar MetroXL).

Commentaar jury project Lightronics

Signing vervult bij dit project een functionele hoofdrol om de verkoop van een product (verlichting) te ondersteunen. Alle elementen, materialen en kleuren zijn met zorg gekozen. Er is geen muur, raam of deur overgeslagen. Overal waar de bezoeker kijkt, klopt het plaatje. Het toont wat er met signtechnieken allemaal mogelijk is om een andere realiteit te creëren.

Sign+ Award 2020

De Sign+ Award is een tweejaarlijkse vakwedstrijd waarin signbedrijven laten zien tot welke unieke creaties zij in staat zijn en hoe innovatief de branche is. In 2020 zijn er 75 projecten ingestuurd. De vakjury wijst per categorie de genomineerden aan en kiest daaruit een categoriewinnaar. MetroXL is genomineerd in de categorie indoor signage. De jury wijst ook de overall winnaar aan. Projecten worden beoordeeld op originaliteit, de projectmatige en technische uitvoering, het innovatieve karakter en creatief materiaalgebruik.

Helpt u MetroXL de publieksprijs winnen?

Naast de beoordeling van de vakjury kan het publiek (online) een stem uitbrengen op zijn favoriete project. Het genomineerde project dat tijdens de stemperiode de meeste stemmen krijgt, wordt uitgeroepen tot Publieksfavoriet. MetroXL wil heel graag winnen maar daar hebben zij uw hulp voor nodig. Stemmen op MetroXL kan via de site van Sign+ Award 2020.

Bekendmaking winnaars

De winnaars in de verschillende categorieën van de Sign+ Award 2020 worden op vrijdag 6 november as. bekend gemaakt. Zij ontvangen, naast de nodige publiciteit, een prachtige Award en een vermelding in de Sign Hall of Fame.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden