Rob Becx nieuw bestuurslid van HLB Van Daal

Rob Becx
Foto: HLB van Daal

WAALWIJK – Rob Becx is per 1 juli 2020 benoemd tot bestuurslid van HLB Van Daal. Jean Bloemers draagt zijn taken als bestuurder over aan Rob. Samen met huidig bestuurslid Pascal Kosters vormt hij het dagelijks bestuur. Met de bestuurswissel bouwt HLB Van Daal verder aan haar toekomst als fullservice advieskantoor.

Rob Becx is een bekend gezicht binnen HLB Van Daal en sinds 1998 werkzaam op Regiokantoor Tilburg-Waalwijk.

De klant op nummer één

De afgelopen jaren heeft HLB Van Daal strategische stappen gezet en is de organisatie getransformeerd tot fullservice adviseur. “De komende tijd ligt de focus van Pascal en mij, samen met alle collega’s, op het vergroten van de naamsbekendheid en de zichtbaarheid van onze brede dienstverlening. Het is onze missie om als partner van ondernemers in Zuid-Nederland alle kennis, advies en services te bieden die zij nodig hebben om ondernemer te kunnen zijn, nu en in de toekomst”, licht Rob Becx toe. “HLB Van Daal zet zich maximaal in voor kwaliteit en de klant staat bij ons altijd op nummer één”.

Aftredend bestuurslid Jean Bloemers

Na acht mooie jaren heeft Jean Bloemers het bestuur verlaten. “De laatste jaren heeft regiokantoor Veghel-Uden-Gemert een mooie groei en ontwikkeling doorgemaakt. Jean gaat zich weer focussen op het adviseren en ontzorgen van ondernemers en collega’s. Als organisatie zijn wij enorm trots op de ontwikkeling/transformatie die wij als organisatie hebben doorgemaakt, wij zijn Jean ontzettend dankbaar voor zijn hieraan geleverde bijdrage. Welke bij Jean, zoals we hebben kennen altijd gepaard gaat met enorm veel enthousiasme en alles beziend vanuit het cliëntbelang ”, aldus Pascal Kosters.

Over HLB Van Daal

HLB Van Daal Adviseurs en Accountants voor ondernemers die vooruitkijken. Ruim 270 (?) medewerkers staan dagelijks klaar om gespecialiseerde zakelijke dienstverlening aan familie- en mkb-bedrijven in Zuid-Nederland te bieden. HLB Van Daal levert optimale service op het gebied van fiscaal, bedrijfsadvies, accountancy, audit, salarisadministratie, corporate finance, advies in juridische en HRM-vraagstukken en business innovation. Als zelfstandig kantoor met vijf vestigingen in Brabant en Limburg altijd dichtbij, maar ook onderdeel van het nationale en internationale HLB-netwerk. Kwaliteit heeft de hoogste prioriteit in onze dienstverlening. Dat verandert niet. Al ruim 40 jaar.

TOGETHER WE MAKE IT HAPPEN

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden