Afvallen onder begeleiding nu ook online!

Foto: 1 op 1 dieet

Het 1 op 1 dieet in Waalwijk, begeleid mensen die graag willen afvallen met de aandacht voor een blijvend resultaat. Naast persoonlijke coaching in de praktijk is nu ook een online programma toegevoegd, voor mensen die liever niet naar de praktijk komen maar op afstand willen afvallen. ‘Ook dan blijft het persoonlijk en deskundig advies de basis voor het succes. Afvallen onder begeleiding werkt’ aldus Henriette den Breejen.

Waar en wanneer het jou uitkomt

Henriette runt haar eigen praktijk in Waalwijk. ‘Ik had al eerder de wens voor een online programma. Niet voor iedereen is het haalbaar om wekelijks naar de praktijk te komen. Met het online programma wordt gewerkt met een veilig systeem dat ook door artsen in ziekenhuizen wordt gebruikt. Het is op deze manier voor iedereen bereikbaar, ook als de afstand naar mijn praktijk net even te ver is. Afvallen waar en wanneer het jou uitkomt.

Omdat niemand hetzelfde is

Door goed te luisteren naar de wensen en mogelijkheden van mijn cliënt, stel ik een voedingsplan samen dat goed vol te houden is in combinatie met maaltijdvervangers van The 1:1 Diet voor een optimaal resultaat. Ook online worden er voldoende contactmomenten ingelast, zodat een optimale begeleiding met een goed eindresultaat gegarandeerd blijft. En wil je online begeleiding combineren met afspraken in de praktijk dan kan dit uiteraard ook.

Interesse? Ga dan naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/app naar Henriette den Breejen 06 17 45 58 46.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden