Hoe ook jij kunt afvallen!

Foto: Henriette den Breejen

WAALWIJK – “Direct na de jaarwisseling komt iedereen met een lijst met goede voornemens. Vaak liggen ze binnen een maand alweer in de prullenbak.” Aldus Henriette den Breejen, eigenaresse van het 1 op 1 dieet in Waalwijk, praktijk voor persoonlijke begeleiding bij afvallen en op gewicht blijven. Gelukkig zijn goede voornemens niet alleen voor het begin van het jaar maar doorlopend.

“Je eetpatroon aanpassen is niet zo makkelijk. Daarom vallen mensen tijdens het lijnen vaak terug in oude gewoonten en krijg je het bekende jojo effect. Je hebt in de strijd tegen de kilo’s ondersteuning nodig. Dit is nu precies de reden waarom afvallen onder begeleiding zo goed werkt. Ik heb inmiddels al aardig wat mensen mogen helpen hun streefgewicht te behalen en behouden. Dit alles door in kleine stappen te werken aan een gezond eetpatroon. We bekijken het realistisch en maken een plan die bij jouw leefstijl past en je zult zien dat je met succes zult afslanken en dat veranderingen komen.”

“Juist in de beginfase maak ik gebruik van maaltijdvervangers van The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Deze maaltijden bevatten alle benodigde vitaminen en mineralen om verantwoord af te vallen en het helpt je om te resetten. Even helemaal terug naar de basis om los te komen van oude eetgewoonten. In kleine stapjes ga je weer over naar een gezond, normaal dagelijks eetpatroon. En door met regelmaat je gewichtsconsulent te bezoeken houd je focus, wordt het plan aangepast daar waar nodig en krijg je handige tips en dat steuntje in de rug die iedereen af en toe nodig heeft.”

“Met het 1 op 1 dieet in Waalwijk kun je op korte termijn al zeer goede resultaten zien maar staat juist het lange termijn resultaat voorop.” Dus pak je goede voornemen om af te vallen gewoon weer uit de prullenbak en maak vandaag nog een afspraak. Het 1 op 1 dieet in Waalwijk is gevestigd aan de Elzenweg 33D. Meer weten? Ga naar www.1op1dieetwaalwijk.nl of bel/WhatsApp naar Henriette : 06 174 55 846.