Opslagruimtes met veel mogelijkheden voor tijdelijk of permanent gebruik

Foto: Garagebox Waalwijk

WAALWIJK – Aan de bekendste straat van Waalwijk, de Grotestraat zijn nieuwe garageboxen gerealiseerd. Op het achterterrein van voormalig Taxibedrijf P. Pruijssers/Rijwielhandel Faro bevonden zich al 22 garages, deze hadden echter achterstallig onderhoud en qua voorzieningen waren ze niet meer van deze tijd.

De huidige eigenaar heeft er daarom voor gekozen de oude garages te vervangen door 24 nieuwe opslagboxen. Het terrein is voorzien van permanente camerabewaking en een toegangspoort die voor huurders altijd te openen is. Elke garagebox beschikt over een eigen huisnummer (adres).

Een garagebox biedt uitkomst wanneer je gaat verhuizen of verbouwen maar ook bij het op orde houden van je persoonlijke of zakelijke spullen. De multifunctionele garageboxen kunnen door ondernemers gebruikt worden als werkplaats of opslag en de particuliere klant kan er naast ongebruikte huisraad een auto, motor of oldtimer veilig stallen. Deze praktische nieuwe opslaglocaties bevinden zich bovendien dicht bij de industrieterreinen en het centrum van Waalwijk. De op- en afritten van de A59 liggen op enkele autominuten afstand.

Heeft u interesse in extra opslagruimte? Lees meer op Garageboxwaalwijk.nl.