Albert Heijn Waalwijk heropend!

Waalwijk – Albert Heijn bij het winkelcentrum De Els in Waalwijk is na een ingrijpende verbouwing weer open. De supermarkt heeft nu het nieuwste winkelconcept.

Klanten vinden er een veel ruimer assortiment aan verse producten zoals groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, banket, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Het afrekenen gaat sneller met Scan&Go. Ook is er een grote Bonusstraat waar aanbiedingen handig bijeen staan. De winkel werd mede officieel heropend door mevrouw Klijn (88 jaar). Zij doet er al sinds 1988 boodschappen, net zo lang als Albert Heijn aan de Els is gevestigd.

De supermarkt is een begrip in de buurt. Klanten komen er graag en voelen zich betrokken bij de winkel. Zij keken, net zoals de medewerkers, erg uit naar de heropening. “Het was dan ook meteen al gezellig druk”, vertelt supermarktmanager Yvonne Schute. “We krijgen veel complimenten. Klanten zijn blij dat we weer open zijn en vinden de supermarkt erg mooi geworden.”

Vers

De vernieuwde winkel is ruim van opzet en ziet er modern uit. Al bij binnenkomst word je verrast met een wereld van verse groente en fruit. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Er is een citruspers waar klanten vers sinaasappelsap kunnen tappen. Yvonne Schute: “Als je geen tijd of inspiratie hebt om lang in de keuken te staan kun je bij ons toch gemakkelijker dan ooit kiezen voor vers, gezond en lekker eten. We hebben ook een brede selectie verspakketten en kant-en-klaarmaaltijden.”

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend vers brood, zo uit de oven, en lekkere taarten, taartjes, koek en chocolade. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Ook kun je nu vers in de winkel gegrilde lekkernijen warm mee naar huis nemen. Van de eigen grill komen onder andere kippenvleugels, grillworst en gehaktballen.

Hypermodern

Met drie zelfscankassa’s biedt Albert Heijn De Els meer betaalgemak. Klanten kunnen de boodschappen daar zelf scannen en betalen. Of in de winkel de producten mobiel scannen met de app en dan afrekenen. Natuurlijk blijft afrekenen bij de gewone kassa mogelijk. Ook zijn er elektronische schapkaartjes waarmee sneller kan worden ingespeeld op veranderingen in het assortiment. “Onze winkel is hypermodern. Er is veel meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten”, aldus Yvonne Schute.

Albert Heijn aan De Els 46a in Waalwijk is maandag tot en met donderdag en zaterdag open van 8:00 tot 20:00 uur, vrijdag van 9:00 tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.


  • Je bedrijf, stichting of vereniging in de schijnwerpers? Kies dan voor de Gewoon Magazines!
  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!