AVRI’s kerstshow, een feestelijk dagje uit

Foto: AVRI

AVRI Bloem- en Tuincentrum mocht zaterdag 12 oktober maar liefst 3500 gasten verwelkomen tijdens de spectaculaire Vriendenavond. Zij hadden de primeur als eerste de kerstshow te zien. Alhoewel de term ‘beleven’ eigenlijk beter de lading veel beter dekt.

Mensen kwamen ogen en oren tekort. ‘Ze hebben zichzelf wederom overtroffen!’ klonk met enige regelmaat. Een gigantisch compliment aan het team dat hier ieder jaar opnieuw met groot enthousiasme de vakkundige schouders onder zet, is dan ook op zijn plaats.

Wat ooit begon met het simpelweg in kerstsfeer brengen van de winkel door her en der wat ballen en lichtjes op te hangen, heeft zich in het laatste decennium ontwikkeld tot een spektakel dat zijn weerga niet kent. Vanuit alle windstreken van het land komen de gasten in groten getale naar AVRI. ‘De mooiste kerstshow van Brabant’ is dan ook geen slim gekozen marketingterm maar een oprechte waardering van het publiek.

Beste kerstshow van Nederland

Die waardering reikt overigens nog veel verder.  Zo werd vorig jaar de titel ‘Beste kerstshow van Nederland’ in de wacht gesleept… en dat was niet voor het eerst. Ieder jaar opnieuw is er de uitdaging de voorgaande editie te overtreffen. Groter is de huidige show sowieso. Met zo’n 4000 m² kerstplezier meet AVRI’s Kerstshow maar liefst 1000 m² meer dan vorig jaar.

Voor iedere beurs

Verdeeld over verschillende kamers met ieder een eigen thema passeert alles wat er vandaag de dag rondom het thema kerst te verkrijgen is. Van lichtjes tot ballen, de mooiste kerstdecoratie en natuurlijk een keur aan bomen (echte bomen en kunstbomen) als absolute eyecatcher in het kerstinterieur. Hip en modern, strak, traditioneel, nostalgisch, natuurlijk en onvervalste bling bling. Kortom: voor elk wat wils en ook nog eens voor elke beurs.

Droomvlucht

De onvervalste klapper bij AVRI’s Kerstshow dit jaar is de Droomvlucht. Een lust voor het oog waar zeker niet alleen de jongste bezoekers van zullen genieten. Net als voorgaande jaren staat ook de wensvijver er weer voor financiële donaties. Het goede doel is dit maal door de klanten zelf bepaald. Met een oproep op Facebook kreeg stichting Gijsje Eigenwijsje –  die gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte een gratis weekje weg aanbiedt – de meeste stemmen.

Sfeer proeven

Nieuw dit jaar is de ruimte waarin arrangementen gemaakt worden, zodat je meteen ziet wat er allemaal mogelijk is en tips krijgt om het thuis nog feestelijker te maken. Behoefte aan een rustmomentje? Neem een winterse versnapering in de koek en zopiekraam of laat alle indrukken even rustig op je inwerken in het sfeervolle Grand café. Deze kerstshow is een ware beleving en staat garant voor een feestelijk dagje uit. Kom vooral eens sfeer proeven, neem een kijkje en laat je verrassen. Want ‘the most wonderful time of the year’ begint bij AVRI!

AVRI Bloem- en Tuincentrum
Heistraat 47
4909 BD Oosteind
0162 – 312 913
[email protected]
www.avri-tuincentrum.nl

Openingstijden

Maandag 09.00 – 18.00 uur
Dinsdag 09.00 – 18.00 uur
Woensdag 09.00 – 18.00 uur
Donderdag 09.00 – 18.00 uur
Vrijdag 09.00 – 21.00 uur
Zaterdag 08.30 – 17.00 uur
Zondag 10.00 – 17.00 uur

Eerste Kerstdag (25 december) Gesloten
Tweede Kerstdag (26 december) Gesloten

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden