The Carpaccio Chop is de nieuwe Starter van het Kwartaal

Foto: Rabobank

Opnieuw deden drie startend ondernemers een gooi naar de titel Starter van het Kwartaal van Rabobank de Langstraat. Kiezen uit drie verschillende bedrijven, gestart door drie even gedreven ondernemers: de jury van de verkiezing Starter van het Kwartaal had eind mei een lastige taak. Uiteindelijk kwam The Carpaccio Chop van Peter van den Wildenberg als winnaar uit de bus. The Carpaccio Chop biedt allerlei carpacciovarianten, gepresenteerd als volwaardige maaltijd tijdens lunch of avondeten.

Ambitieuze starter: The Carpaccio Chop

“Ons doel is om The Carpaccio Chop uit te werken tot een franchiseconcept. Achter de schermen werken we daar hard aan. Uit verschillende steden is al belangstelling getoond. Carpaccio is een favoriet gerecht, ons concept is vernieuwend en sluit aan bij de trends in food en horeca.” The Carpaccio Chop richt zich op afhalen en bezorging, maar in de Down Town Gourmet Market in Eindhoven kunnen gasten ook ter plaatse eten. “We laten ons leiden door de mogelijkheden die een locatie biedt”, aldus Peter. “Basis blijft het concept, dat tot in detail is uitgewerkt. De carpaccio wordt gesneden van het beste vlees. Het wordt mooi verpakt en bezorgd op elektrische fietsen.” Jarrié van der Steeg, accountmanager MKB bij Rabobank De Langstraat motiveerde het besluit van de jury: “De vooruitziende en conceptmatige aanpak geeft de doorslag.” Lachend: “Open zo snel mogelijk een vestiging in de Langstraat!”

NeBeK en Keigaaf Brabant

Welverdiende complimenten waren er ook voor NeBeK uit Loon op Zand, dat met het Gemoedsrustplan een laagdrempelig alternatief aanreikt voor het levenstestament. “In een levenstestament leg je financiële wensen en ook wensen met betrekking tot zorg. Dat vinden veel mensen moeilijk, waardoor vrijwel niemand werk maakt van een levenstestament. Terwijl het belangrijk is om wel je financiële zaken te regelen. Daarom ontwikkelden we het Gemoedsrustplan”, aldus ondernemer Coerd Donders. Ook Angelique Tijbosch uit Sprang-Capelle kreeg positieve reacties op haar site KeigaafBrabant.nl. Hier kunnen horeca- en recreatie-ondernemers zich registreren, zodat toeristen en lokale inwoners snel de leukste locaties, evenementen en uitstapjes weten te vinden. Al binnen enkele weken na de lancering van de website meldden zich tientallen bedrijven.

Startende ondernemers een podium geven

Vier keer per jaar organiseert Rabobank De Langstraat de Starter van het Kwartaal-verkiezing. Drie genomineerden startende ondernemers worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt via lokale media een pr-boost en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar zakelijke netwerk. Startende ondernemers die klant zijn bij de Rabobank kunnen zich aanmelden via de website rabobank.nl/delangstraat.

article
95741
The Carpaccio Chop is de nieuwe Starter van het Kwartaal
Opnieuw deden drie startend ondernemers een gooi naar de titel Starter van het Kwartaal van
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20190608/the-carpaccio-chop-is-de-nieuwe-starter-van-het-kwartaal/
2019-06-08T14:31:44+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2019/06/08142948/Starter_van_het_kwartaal_23.jpg
Nieuws, Zakelijk