Studio MK start cursus Vinyasa yoga op 13 april

Foto: Studio MK

Het leven zelf is een grote cyclus van komen en gaan, dalen en toppen. En ook in de natuur zien we de cycli, nu met in de lente in aantocht. Als vanzelf krijgen we in de lente vaak nieuwe energie en wordt het door velen gezien als de ideale tijd voor een (innerlijke) schoonmaak. Het is dan ook een perfecte tijd om wat meer in beweging te komen en op die manier de winter van je af te schudden.

Vinyasa yoga is een creatieve, dynamische en energieke vorm van yoga en bij uitstek geschikt om je innerlijke vuurtje weer wat op te wekken. Geïnteresseerd in deze yoga vorm? Wees dan welkom om mee te doen aan onze korte Vinyasa yoga cursus. Daarnaast organiseren we een partner yoga workshop waarin je op een plezierige manier kunt ervaren hoe de houdingen anders aanvoelen wanneer beoefend in tweetallen of als groep.

Cursus introductie Vinyasa Yoga

Op zaterdag 13 april start de cursus introductie Vinyasa yoga met Jacinta Aalsma. Vinyasa yoga is een dynamische yoga stijl die de houdingen aan elkaar verbindt door middel van zonnegroeten en de zogenoemde ‘Vinyasa’s’. Deze yogastijl is bij uitstek geschikt om in de ochtend te beoefenen voor een energieke start van je dag. In 5 lessen, leer je de basistechnieken van deze actieve yoga vorm.

De volgende aspecten zullen aanbod komen:

  • een goede uitlijning in diverse basis yoga houdingen
  • ademhaling, waaronder de Ujjayi ademhaling & de volledige yoga ademhaling
  • de techniek ‘Vinyasa’ en de betekenis hiervan
  • verschillende opties en mogelijkheden tijdens een Vinyasa yoga les
  • verbinden van de ademhaling en de houdingen
  • bewegen op je eigen ademtempo

De cursus is geschikt voor iedereen die de basistechnieken van Vinyasa yoga onder de knie wil krijgen. De lessen vinden plaats op zaterdagochtend: 8.30 uur – 9.45 uur. De eerste les start op zaterdag 13 april en de investering is 50 euro voor deze cursus. Voor meer informatie en registratie: [email protected]

Nieuwe Les

Aan het einde van de lente/begin zomer hebben we een nieuwe yogales in de planning. Dit zal een Vinyasa yoga les zijn met Jacinta van 17.30 – 18.45 uur op dinsdag of woensdagmiddag. Een mooi tijdsslot voor mensen die gelijk uit hun werk voet willen zetten in de yogales, alvorens ontspannen en tegelijkertijd energiek thuis te komen. Heb je interesse en/of voorkeur qua dag, geef het door!

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden