Slank & fit de zomer in: Zó doe je dat!

Foto: Commit to be fit

De zomer komt eraan! Waarschijnlijk verheug jij je al op aankomend zomerseizoen. De zon, volle terrassen, een lange stranddag en lekker op vakantie.

Maar is je lichaam ‘zomer klaar’?

“Geen stress! Met deze 40 dagen challenge ga jij die overtollige kilootjes kwijtraken en ga je vol energie de zomer in.” Aldus Henriette den Breejen, gewichtsconsulent en eigenaresse van afslankpraktijk Commit to be fit, hét 1 op 1 dieet van Waalwijk.

“Ik begeleid je 1op1 met het verantwoord afvallen en met mijn hulp en adviezen zorgen we er samen voor dat jij op gewicht blijft ook na de vakantie. Duurzaam afvallen is geen kwestie van crash diëten of plots vier keer per week gaan sporten. Het gaat om het kijken naar jouw huidige leefpatroon en gewoontes. Daar moeten veranderingen in worden aangebracht. Maatwerk dus.”

Waarom 40 dagen?

“Een nieuw patroon aanleren kost minimaal 40 dagen. De komende 40 dagen is jouw start naar een fittere en gezondere levensstijl. Afhankelijk van het aantal kilo’s dat je wilt afvallen, en afvallen ga je zeker, gaan we bij de start diverse eetmomenten vervangen door maaltijdvervangers. Eerst resetten, terug naar de basis en los van je eetgewoonten. Hiervoor gebruik ik de maaltijdvervangers van Cambridge Weight Plan omdat deze producten alle benodigde vitaminen en mineralen bevatten die het lichaam nodig. In stapjes gaan we het aantal calorieën weer ophogen tot we de caloriebehoefte hebben bereikt die bij jouw lichaam past en waarmee jij op gewicht blijft. Van verantwoord afvallen naar bewust genieten.”

Makkelijker kunnen we het niet maken, wel leuker!

“Afvallen is soms best een uitdaging maar ik ga je hierbij helpen. Je staat er niet alleen voor en samen lukt het wel. En tijdens deze 40 dagen ontvang je naast de persoonlijke begeleiding en weegmomenten ook leuke tips, recepten, aanbiedingen en cadeautjes. Tja, makkelijker kunnen we het niet maken maar wel leuker!”

Alleen voor de eerste 20 aanmeldingen

Alleen de eerste 20 aanmeldingen kunnen gebruik maken van deze 40 dagen challenge. Dus mis het niet en meld je aan vóór 12 april via je het afsprakenformulier op www.committobefit.nl. Zet bij de opmerkingen ’40 dagen challenge’ en er wordt contact met je opgenomen om verdere details te bespreken.

De kosten bedragen 25,- voor deelname plus de kosten voor afname van eventuele maaltijdvervangers.

Wanneer start de 40 dagen challenge?

De challenge start op dinsdag 23 april direct na Pasen en op zaterdag 1 juni heb jij in 40 dagen je levensstijl aangepast, ben je een heel wat kilo’s lichter en ga je vol energie en zelfvertrouwen de zomer in. Dus dames en heren, waar wacht je nog op?

Afslankpraktijk Commit to be fit is gevestigd aan de Irenestraat 5, direct naast het Kunstcentrum Waalwijk.
Meer weten? Ga naar www.committobefit.nl of bel/mail naar Henriette : 06 17 45 58 46/ [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen