Create – Building the future nieuwe naam Waalwijkse projectontwikkelaar

Foto: Create – Building the future

Create – Building the future is de nieuwe naam van Dushi Projects. Vanaf 1 januari 2019 is dit de naam die de Waalwijkse projectontwikkelaar gaat voeren. Create werkt met veel passie en toewijding aan lokale projecten. De nieuwe naam laat nog beter zien dat Create altijd op zoek gaat naar de toegevoegde waarde van de locatie, met respect voor het pand, de omgeving en de mensen.

Create zoekt altijd de samenwerking met lokale partijen om zo samen een unieke en creatieve stempel te drukken op lokale projecten. De duidelijke focus op de lokale markt vormt een stevig fundament voor het bedrijf zoals het er nu staat. De oude naam ‘Dushi’ (Papiamento voor ‘altijd positief’) gaf vooral de manier van werken weer, de bedrijfsfilosofie. Deze filosofie gaat uit van het een beetje mooier maken van de wereld. Met veel liefde, wijsheid, talent en vreugde laat Create graag iets moois achter, iets waarop we allemaal trots kunnen zijn!

“De naamswijziging is een logisch gevolg van de groei en het succes van het bedrijf, van een filosofie die werkt. Door de herstructurering van de bedrijfsactiviteiten paste de naam Dushi niet meer bij het gewenste imago van het herontwikkeling- en participatiedeel van het bedrijf. De nieuwe naam ‘Create’ verandert overigens niks aan de manier van werken maar laat op een meer professionele wijze zien wat we doen: bouwen aan de toekomst door opnieuw te creëren. Create – Building the future staat voor ambitie, creativiteit, ervaring en expertise”, aldus een trotse Leo Pullens, eigenaar Create – Building the future.

Heeft u een locatie of heeft u een idee voor een bepaalde locatie? Laat het Create weten. Elk project wordt met passie en toewijding opgepakt waarbij steeds de samenwerking wordt gezocht met lokale partners. Create is gespecialiseerd in de (her)ontwikkeling van locaties.

Kijk voor meer info over Create – Building the future op www.c-reate.nl.

article
86122
Create – Building the future nieuwe naam Waalwijkse projectontwikkelaar
Create – Building the future is de nieuwe naam van Dushi Projects. Vanaf 1 januari
https://waalwijk.nieuws.nl/zakelijk/20190101/create-building-the-future-nieuwe-naam-waalwijkse-projectontwikkelaar/
2019-01-01T18:00:40+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/364/2018/12/17113703/BH-HO-WBJYB-architecten-ISCO-schets-01.jpg
C-reate
Nieuws, Zakelijk