Tins homestore | Maakt sfeervol wonen betaalbaar!

Mark Tins
Foto: Tins homestore

Tins homestore uw woonwinkel in Sprang-Capelle met een heringedeelde showroom van ruim 1250m2. U bent altijd welkom om een kijkje te komen nemen, de eigenaar Mark Tins heeft de koffie voor u klaar staan!

Met de grootste zorg en oog voor detail hebben zij een collectie samengesteld van meubels en tuinmeubelen die elke woning sfeervol maakt. Kwaliteit, betaalbaarheid en service staan hoog in het vaandel!

Maatwerk

Tins homestore is sterk in teak houten maatwerk, het assortiment bestaat verder grotendeels uit eigen productie. Dat zorgt voor scherpe prijzen en is het mogelijk om de meubels volledig naar eigen wens uit te voeren. Op deze manier kan altijd worden voldaan aan de wensen van de klant. Sfeervol wonen betaalbaar maken dat is hun missie!

Collectie Industrieel | Landelijk | Vintage

U kunt terecht bij Tins Homestore voor een brede collectie aan meubelen en accessoires voor zowel binnen als buiten. De stijl wordt met name gekenmerkt door vintage, landelijke en industriële invloeden wat de meubels tijdloos maakt en geschikt voor bijna ieder interieur. Ook worden er Nederlandse merken gevoerd o.a. Tower Living, Easy Sofa, Label 51 en Garden Impressions.

Service

Tins homestore is een service gericht bedrijf. Dat houdt in dat u niet alleen meubels volledig naar u wens kunt aanpassen. Zelfs wanneer de openingstijden u niet schikken kunt u een persoonlijke afspraak maken om de showroom te bezoeken op een tijdstip naar uw wens. Maatwerk op ieder gebied!

Achteraf | Gespreid betalen

Ook is het mogelijk om achteraf of gespreid te betalen. Dat betekend dat u het aanschafbedrag in drie keer kunt voldoen binnen 90 dagen. Dat allemaal tegen 0% rente!

De showroom/Webshop

Tins homestore vindt u aan de Dick Flemmingstraat 23B te Sprang-Capelle. Zij zijn bereikbaar via 0416-532821 of u kunt een e-mail sturen naar [email protected]. Ook hebben zij een nieuwe webshop en deze is te benaderen door te gaan naar www.tinshomestore.nl.

Openingstijden

  • Maandag: 13:00 – 17:30 uur
  • Dinsdag t/m donderdag: 10:00 – 17:30 uur
  • Vrijdag: 10:00 – 20:00 uur
  • Zaterdag: 10:00 – 17:00 uur

Op de 2e kerstdag zijn we geopend van 12:00 tot 17:00 uur!

Wil jij op de hoogte blijven van nieuwtjes, nieuwe trends en product lanceringen? Volg ons dan op:

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden