Hoera! Mikz Kinderopvang bestaat 10 jaar

Foto: Mikz

Van 14 tot en met 18 mei organiseert Mikz een feestweek op alle locaties om het tienjarig bestaan te vieren. Elke groep maakt er z’n eigen feestje van, want één van de kernwaarden van Mikz is (eigen)wijs.

De ene locatie gaat lasergamen, op de andere locatie mogen de ouders mee feesten, en bij een derde locatie gaan kinderen op hun versierde fietsen een feestelijke tocht door de buurt maken. Ook gaan rondreizende feestfiguren zoals een ballonnenclown, een verhalenverteller en een meeleeftheater verschillende locaties bezoeken. Bovendien worden locaties versierd met ballondecoraties van Bumble Fun, jubileumspandoeken en vlaggen. Een week vol ballonnen, versiering en lekkere hapjes; kortom…een feestweek!

Geschiedenis

In 2008 ontstond Mikz Kinderopvang uit een fusie van kinderopvangorganisaties SKH (Heusden), KOM (Heusden/Hilvarenbeek) en De Paraplu (Waalwijk/Loon op Zand). In de loop van die tien jaar is de regio Hilvarenbeek verzelfstandigd en is Mikz in de Langstraat uitgegroeid tot een organisatie met maar liefst 33 vestigingen in de gemeenten Waalwijk, Heusden en Loon op Zand. De nieuwste hiervan, BSO Jong Nederland in Drunen, is per 7 mei 2018 geopend. Mikz biedt opvang aan op kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, voor- en naschoolse opvang, bij gastouders en in kindcentra met verschillende vormen van kinderopvang en basisonderwijs onder één dak. Daarnaast organiseert Mikz voor veel basisscholen in de regio de tussenschoolse opvang (“overblijven”).

Activiteiten

Behalve de feestweek zijn er nog meer activiteiten in het kader van het jubileum. De aftrap is al gegeven tijdens de tweede week van de meivakantie, toen het programma op de vakantie-BSO’s al een extra feestelijk tintje hadden. Ook gaat eind deze maand de nieuwe website van Mikz online en komt er nog een feestavond voor de Mikz-medewerkers.
Belangstellenden kunnen via de Facebookpagina van Mikz (www.facebook.com/mikz.nl), die al meer dan 1800 likes heeft, op de hoogte blijven van alle activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen