Toine van de Wiel gaat er na 36 jaar mee stoppen en zet zijn kantoorpand te huur

WAALWIJK – Bureau van de Wiel is een hele bekende naam in de regio Waalwijk. Vanaf 1987 runde Toine van de Wiel het kantoor wat gespecialiseerd was in verzekeringen, hypotheken, boekhouding, belastingaangiftes en makelaardij (sinds 1992).

Per 1 januari 2022 heeft hij het grootste deel van zijn werkzaamheden overgedragen aan Van de Mierden in Waalwijk (verzekeringen en hypotheken) en aan Leijtens & Partners in Waalwijk (boekhouding en belastingaangiftes). Nu is het moment aangebroken dat Toine ook met het grootste deel van zijn makelaarsactiviteiten gaat stoppen. Hij zal alleen nog actief blijven als aankoopmakelaar om daarbij huizenzoekers van dienst te zijn.

Het fraaie, royale en centraal gelegen kantoorpand aan de Marijkestraat 9 in Waalwijk staat dan ook per direct in de verhuur en is uitermate geschikt voor allerlei soorten bedrijven die administratief werk verzetten en/of een prima inloopfunctie zoeken. Het pand biedt o.a. een grote kantoortuin en 2 aparte kantoorruimtes, 2 spreekkamers, een grote keuken / kantine, 3 toiletten en minimaal 8 eigen parkeerplaatsen.

Meer informatie is te verkrijgen bij Van de Zande Bedrijfsmakelaars in Waalwijk (0416-333059).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen