Instapklare vrijstaande woning aan het water te koop Hof van Capelle

Aan een watergang en op een ruim perceel ligt deze verzorgde (instapklare) vrijstaande woning met eigen oprit en aanlegplaats voor een bootje. De woning ligt op een mooi plekje aan het begin van Hof van Capelle en kijkt uit op de Winterdijk. Vraagprijs € 330.000,- k.k.

Het is er rustig wonen in een buitengebied maar wel met de meest gangbare voorzieningen binnen enkele autominuten afstand. De op- en afrit van de Maasroute A59 dichtbij waardoor Waalwijk, Tilburg en Breda goed te bereiken zijn. De omliggende dorpen zijn makkelijk te bereiken via de Winterdijk.

OVER HOF VAN CAPELLE

Sinds eind 2017 is permanent wonen toegestaan op het Hof van Capelle en kunnen we spreken van een woonwijk. Er is momenteel sprake van 204 bestaande woningen, deels hout, deels steen en nog 42 nieuw te bouwen stenen woningen, vrijwel allemaal aan straten en watergangen gelegen die haaks uitkomen op de centrale geasfalteerde toegangsweg. Er komt een tweede toegang naar de Winterdijk. Hof van Capelle ligt aan een grote waterplas, waar recreatief gebruik van wordt gemaakt. Tevens heeft het ‘all weather’ tennisbanen en een zestal jeu de boules-banen waar de bewoners onderling veel gebruik van maken.

De woning met energielabel B is goed onderhouden en heeft hardhouten kozijnen met isolatieglas en ook de vloer, de muren en het dak zijn geïsoleerd.

De woonkamer vormt samen met de open keuken een prettige L-vormige leefruimte van ruim 40 m² met grote ramen rondom en een grote schuifpui naar de tuin. Het is een zeer lichte ruimte van waaruit je de omgeving buiten goed kunt beleven: de fietsers op de dijk, de vogels in de fraai aangelegde tuin of op het water. De open keuken van zo’n 13 m² is voorzien van inbouwapparatuur als 4-pitsgastoestel, afzuigschouw, combi-magnetron, vaatwassen en koelkast. De gehele begane grondvloer is afgewerkt met een nette tegelvloer.

In de inpandige berging (4m²) naast de entree, kunt u een wasmachine en -droger plaatsen.

Op de overloop, loopt u recht op de keurige afgewerkte badkamer met grote inloop (regen)douche, wastafel op meubel, zwevend closet, designradiator en een ventilatiesysteem. De twee ruime slaapkamers (20 m²) liggen links en rechts van de badkamer. Beide kamers hebben toegang tot het brede balkon met panoramaview. Met een vlizotrap in de 1e slaapkamer komt u op de bovenliggende zolder. Aan opbergruimte dus geen gebrek.

De rondom gelegen tuin is fraai aangelegd met vaste planten, bomen, gazon, paden en terrasjes en is keurig onderhouden. Het hoofdterras bij het huis sluit aan op de schuifpui van de woonkamer en is gedeeltelijk overkapt door het bovenliggende balkon. Voor extra schaduw is een elektrische zonnewering aangebracht. De zijkant van de tuin grenst aan een brede watergang die leidt naar de recreatieve waterplas, hier ligt een ruim lager gelegen terras van waar af u eenvoudig in uw eigen bootje kunt stappen.

Aan het einde van de oprit staat nog een berging compleet met werkbank en achterin de tuin een houten tuinhuis.

• Perceelsoppervlakte : 436 m²
• Inhoud : ca. 319 m³
• Bouwjaar : 2001
• Gebruiksoppervlakte : ca. 100 m²
• Energielabel : B
• Parkkosten : € 120,- per maand (waterverbruik, afvalstoffen en infrastructuur)

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: [email protected]

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden