Koopwoning van de week: Rozenstraat 5 in Kaatsheuvel

Gelegen in een rustige straat: een vrijstaande geheel gemoderniseerde (2017) woning met een grote garage/werkruimte van maar liefst ca. 14 meter diep en een grote tuin. Vraagprijs € 390.000,- k.k.

Bouwjaar : ca. 1958
Perceel oppervlakte : 525 m²
Inhoud : ca. 475 m³
Woonoppervlakte : ca. 150 m²
Isolatie: Geheel voorzien van dubbele beglazing, vloer/-spouwmuur en dakisolatie!
Combiketel: Nefit bouwjaar 2017

Begane grond:
Zodra je de drempel over bent, sta je in een ruim doorgelichte keuken welke nieuw geplaatst is in 2017. De keuken is van alle gemakken is voorzien, waaronder een inductiekookplaat e.a. inbouwapparatuur zoals een oven, magnetron, koelkast en vaatwasser. Aan de achterzijde van de keuken is een raam ter grootte van de volledige gevel, welke een prachtige uitkijk geeft op de royale tuin die op het oosten ligt. Ofwel heerlijk ontbijten aan de keukentafel terwijl het zonnetje opkomt.

Aangrenzend aan de keuken vinden we de woonkamer, die net zoals de keuken en tevens de rest van de woning een recente make-over heeft gehad (2017). De vloer op de gehele begane grond is voorzien van een hout-look kwaliteitstegel en in de woonkamer is vloerverwarming geïnstalleerd. Aan de zijkant van de woonkamer zijn tuindeuren geplaatst die leiden naar een onderhoudsvrije overkapping van aluminium. Zo is de tuin altijd binnen handbereik, ideaal!
Via de hal, voorzien van toiletruimte, meterkast en kelderkast, komen we bij de trap naar de eerste verdieping

1e verdieping
De overloop verbindt de 3 kamers en de badkamer. Aan de achterzijde vinden we de grootste kamer, deze strekt over de volledige breedte en is zo’n 20m². Deze kamer heeft toegang tot het (te realiseren) dakterras. Aan de voorzijde is op dit moment de ouderslaapkamer is en een kleinere kamer die dient als inloopkast. De badkamer heeft een ligbad met douchemogelijkheden en een wastafelmeubel met spiegel. Er is verlichting en een 2 e toilet.

Kapverdieping:
Deze ruime verdieping is verdeeld in twee compartimenten, namelijk een grote overloop en een zeer ruime slaapkamer/werkkamer, met aan beide zijdes van de kap een dakkapel.
Vanuit deze kamer is een bergkamer te bereiken waar tevens de combi-ketel is geplaatst.

Garage/werkplaats/werkruimte:
Om mee te beginnen liggen op het dak van deze garage wel 13 zonnepanelen! Deze garage annex werkplaats/werkruimte heeft een diepte van ca. 14 meter en een breedte van ca. 3.40 meter. Deze ruimte is in spouw uitgevoerd met een elektronische deur en beschikt over water, elektra en krachtstroom. In deze ruimte is de aansluiting voor het witgoed te vinden. Teven heeft de ruimte een aparte toegangsdeur.

Tuin:
Aan de linkerzijde is een grote oprit met aan de voorzijde een op afstand bedienbare poort. De siertuin is op het zuidoosten gelegen, zorgvuldig aangelegd en begeeft zich praktisch rondom de gehele woning.

Extra
– Volledig voorzien van rolluiken of screens
– Inbouwspotjes in elke ruimte(op de woonkamer na)
– 13 Zonnepanelen
– Hardhouten draai-kiep kozijnen met dubbelglas (recent gelakt)
– Carport en overkapping van aluminium
– Vloer, muur en dak isolatie! (energie label C)

Algemeen:
Een bezichtiging van dit goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage annex werkruimte is de moeite waard.

Bel 0416 28 39 39 of mail [email protected]. Maak dan een afspraak!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!

Woonkenners
Hoofdstraat 17
5171 DJ Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen