Yuri van Gelder in de ringen: het startsein voor sportief wonen in ‘Buurten in Besoyen’

Foto: Elles van Sluisveld

Het ontwikkelproject ‘Buurten in Besoyen’ in Waalwijk gaat van start, vanaf 20 april start de verkoop van de woningen. Vorig jaar zijn de plannen voor de herbestemming van de voormalige gymzaal op de kruising Floris V-laan en Van Assendelftstraat, middels een prijsvraag, gepresenteerd.

Met een ruime meerderheid is door de buurt in april 2018 gekozen voor het project ‘Buurten in Besoyen’. Alle procedures zijn succesvol doorlopen en de verkoop van de 10 unieke woningen kan nu starten. In totaal worden 2 appartementen en 4 lofts gerealiseerd in de voormalige gymzaal, alsook 4 compacte woningen volgens het ‘De Mus’-concept.

Behoud van Waalwijks erfgoed

Het project ‘Buurten in Besoyen’ heeft een sociaal karakter. Bovendien blijft door de handhaving van het gebouw én de naam van de gymzaal een stuk Waalwijks erfgoed behouden. Dit vraagt om een officieel fysiek openingsmoment op de bijzondere locatie. Zaterdag 20 april vanaf 9.00 uur vindt dan ook de verkoop- en informatieochtend plaats op de bouwlocatie. Geïnteresseerden kunnen zich door architecten, bouwers en co-makers laten informeren over de woningen en zich als koper kandidaat stellen.

Officieel startsein met Yuri van Gelder

De vernieuwende en ambitieuze ontwikkeling van De Gymzaal vraagt om een sportief tintje tijdens de opening. Bekende Waalwijker Yuri van Gelder, alias ‘The Lord of the Rings’, is aanwezig tijdens dit feestelijke moment en zal om 11.30 uur de ochtend afsluiten met een demonstratie aan de ringen. Kijk voor meer informatie over de woningen van ‘Buurten in Besoyen’ op www.gymzaalwaalwijk.nl of www.demuswaalwijk.nl.

De Gymzaal De Mus

Sportief wonen in Besoyen Klein wonen, ruim leven 2 terrasappartementen, 4 lofts in 2 lagen met vide 4 compacte woningen www.gymzaalwaalwijk.nl www.demuswaalwijk.nl

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden