Te koop: St. Antoniusstraat 46 Waalwijk

Karakteristieke geheel verbouwde half vrijstaande woning met een gezellige en-suite- indeling, één grote slaapkamer, een grote badkamer, een 30 meter diepe achtertuin. Vraagprijs € 260.000.- k.k.

Aan deze gezellige half vrijstaande woning is veel aandacht besteed! Liefhebber van nostalgische stijl van wonen? Dan zul je in dit geheel verbouwde huis iedere dag genieten van de authentieke details zoals de kamer ‘en suite’ en de glas-in-loodramen. De woning heeft één grote slaapkamer, een grote badkamer en een 30 meter diepe achtertuin met achterin een tuinkamer van 32 m². Het centrum ligt op loopafstand.

Perceelsoppervlakte : 250 m²
Inhoud woonhuis : ca. 310 m³ tuinkamer ca. 100 m³
Bouwjaar : ca. 1909
Gebruiksoppervlakte : 87 m², tuinkamer 32 m²
Energielabel : vermoedelijk C

Korte tour

Entree:
De voorzijde van de woning laat al zien dat dit pand geen standaard pand is. Karakter en authentieke details kenmerken de woning. De glas-in-loodramen, de windveren en de sierlijke trede bij de voordeur zijn daar kenmerken van.

Kamer ‘en suite’
Aan de binnenzijde is, net als de buitenzijde, veel aandacht besteed. Het pand is ook bouwkundig vrijwel geheel vernieuwd. Er is geen half werk geleverd. De woning is dus compleet gemoderniseerd, maar de karakteristieke details zijn gehandhaafd.
Deze details herkent u meteen bij het binnenkomen van de woonkamer: de glas-in-loodramen, de paneeldeuren, de schouw met openhaard in de zithoek en de sfeervolle ‘en suite’. Het is een gezellige kamer van waaruit u zicht heeft op de eetkamer met keuken.

Eetkamer en (bij)keuken:
De eetkamer en het moderne keukenblok met inbouwapparatuur vormen samen een prettige lichte leefruimte met openslaande tuindeuren naar de diepe tuin.

Via een aparte doorgang gaat u naar de bijkeuken o.a. geschikt voor de wasmachine- en droger.

1e verdieping

Slaapkamer en badkamer:
Deze woning heeft één hele ruime slaapkamer met veel praktische kastruimte en een grote uitermate complete en sfeervolle badkamer met toilet, ligbad met douche, douche en wastafel op meubel.

Tuin met tuinkamer:
Achter in de vrij gelegen, 30 meter diepe tuin staat een tuinkamer van zo’n 5 x 6,5 meter die momenteel als een soort zomerverblijf gebruikt wordt. Gezellig afgewerkt met een podium en een bar. Natuurlijk kan deze ruimte ook anders gebruikt worden, afhankelijk van de wensen van de nieuwe bewoner en bouwkundige aanpassingen voor het gebruik.
Er is elektra (ook krachtstroom), gas en een telefoonaansluiting.
Een uitstekende ruimte ook om een al wat groter kind een eigen ‘home’ te geven.

Extra informatie renovatie:
Het is belangrijk om te weten dat eind jaren ’90 het hele dak is vernieuwd, inclusief isolerende plaat en dakpannen. Alle kozijnen zijn vervangen en voorzien van isolerend glas. Geïsoleerde spouwmuren zijn gemaakt, de begane grondvloer geïsoleerd, vernieuwd en voorzien van vloerverwarming en tegels. Installatiewerk op het gebied van elektra, riolering, gas en water zijn ook vernieuwd.
U treft in deze sfeervolle woning dus een grotendeels gerenoveerde bouwkundige situatie aan. Ook op het gebied van afwerking is aan vrijwel alles gedacht. Gestukadoorde wanden en plafonds en hoogglans schilderwerk maken het beeld compleet.

Voor iemand die liefhebber van deze nostalgische stijl van wonen is, zal het hier elke dag genieten zijn. En dat vrijwel zonder de bouwkundige ongemakken die er bij een oud huis soms zijn. Graag nodigen wij u uit om vast een voorproefje te nemen op dat genieten.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:

• Vlakbij het centrum
• Goed onderhouden
• Authentieke details
• Grote complete badkamer

Graag uw aandacht voor het volgende:
Een woning aan de binnenkant ervaren en vanuit de woning naar de tuin en de omgeving kijken geeft een heel andere beleving dan een beeld op de computer bekijken of het langsrijden en proberen een glimp van binnen op te vangen. U kunt de sfeer van een woning dan ook het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor!

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

Knepflé & van der Mee
Stationsstraat 110
5141 GH WAALWIJK

Tel: (0416) 34 37 11
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden