Te Koop: Hoofdstraat 26a Kaatsheuvel

Gelegen op een zichtlocatie in het hart van het winkelcentrum van Kaatsheuvel: Een riant en karakteristiek pand met als bestemming: “Wonen met bedrijvigheid”. De begane grond leent zich uitstekend voor de detailhandel en voor de dienstverlening. Hierboven bevindt zich een riante bovenwoning. Het totale perceel is 1070 m²! Parkeren op eigen terrein is mogelijk. Vraagprijs € 559.000,- k.k.

Begane grond Hoofdstraat 24:
Grote glazen winkelpui met de entree. Meterkast. Winkelruimte. Volledig ingerichte horeca zaak voorzien van professionele keuken. De totale oppervlakte bedraagt ca. 62 m². De winkel-annex werkruimte is ca. 55 m². De gevelbreedte aan de voorzijde is 17 meter.

Begane grond Hoofdstraat 26:
Eveneens een glazen winkelpui met de entree. Meterkast. Ruime kantoorruimte waarvan de totale oppervlakte zo’n ca. 92 m² bedraagt .

Riante bovenwoning Hoofdstraat 26a:
Eigen entree, Ruime hal. Meterkast. Via trap welke leidt naar de eerste woonlaag. Groot portaal met aangrenzend 2 kleinere ruimtes waarvan 1 met aansluiting voor witgoed en in het ander bevindt zich een toilet. Als eerst passeer je de ruimte ouderslaapkamer met een oppervlak van bijna 20m2. Aan de andere zijde van de gang bevindt zich een badkamer in zijn geheel betegeld, goed belichte en voorzien van alle mogelijke luxe, inclusief douche, ligbad en dubbelwastafel. Via de gang kom je terecht in de grote en vooral hoge woonkamer, met een oppervlak van bijna 45m2 met aangrenzend een keuken en openslaande deuren naar het dakterras. Vanuit de keuken is er een trap naar de 2e verdieping.

Kapverdieping: Ruime overloop met een grote inloopkast en meerdere slaapkamers welke eventueel met niet al te veel moeite uit te breiden of in te krimpen zijn. Ook is er een zolder in de vorm van een vide. Grote bergruimte met trap naar de vide. Deze ruimte dient als bergzolder. Op deze verdieping vindt u ook de CV installatie

Tuin:
Via de linkerzijde van het pand door middel van een oprijlaan kunt u de tuin bereiken. Deze riante biedt vele mogelijkheden met achter op het perceel een grote garage/berging.

Algemeen:
Dit object is zeer geschikt voor een belegger of voor eigen gebruik! Een bezichtiging?

Voor meer info KLIK HIER

Bel 0416 28 39 39 of mail [email protected]. Maak dan een afspraak!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!

Woonkenners
Hoofdstraat 17
5171 DJ Kaatsheuvel

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden