Tien jaar na je scheiding nog samen aan het huis vast zitten

Te koop!
Foto: Alex van Keulen, Makelaars & Taxateurs

In 2007 kochten Marcel en Effie een woning aan de Grotestraat in Waalwijk. Maar de stress van het twee jaar verbouwen resulteerde in een relatiebreuk. Effie ging daarom in 2009 elders wonen en het huis werd te koop gezet.

In 2012 stond het huis nog steeds in de verkoop waardoor Effie en Marcel noodgedwongen weer samen zijn gaan wonen, om niet in de financiële problemen te geraken. Geen van hen beiden kan de hypotheek alleen dragen. Een niet al te wenselijke situatie, samen wonen met je ex.

Niet veel later in 2014 sloeg het noodlot toe. Effie (toen 33) werd getroffen door borstkanker. Marcel besloot dat haar gezondheid voor alles ging en heeft ervoor gezorgd dat ze in alle rust mocht genezen. Er kwam een tweede keuken, de woning werd in twee bewoonbare delen verdeeld.

Effie wist volledig te herstellen en is inmiddels genezen van de kanker. Maar het deed haar ogen openen ‘Ik sta al 10 jaar op pauze, ik wil weer leven’ zei ze emotioneel tegen RTL 4 presentator Martijn Krabbé. Hij heeft besloten om de twee te helpen. Met zijn team, van ‘Uitstel van Executie‘ hebben ze het huis compleet verbouwd (ook asbestvrij).

Wat is het mooi geworden. Maar in de uitzending vanavond op tv bleek aan het eind dat het nog steeds niet is gelukt om de woning te verkopen.

Wie helpt Effie en Marcel na 10 jaar uit deze ellendige situatie? Delen van deze link stellen wij zeer op prijs.

https://www.funda.nl/koop/waalwijk/huis-40088872-grotestraat-59/


  • Begin de dag met het nieuws uit je gemeente met onze gratis Nieuwsbrief. KLIK HIER en meld je aan!
  • Download nu de WaalwijkApp (iOSAndroid) en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden