Koopwoning van de week: Heistraat 241 Sprang-Capelle

Gelegen aan een doorgaande weg met goede ontsluitingen naar de uitvalswegen: Een zeer ruim en goed onderhouden vrijstaand woonhuis met garage carport en tuinhuis. Vraagprijs € 485.000,- k.k.

Begane grond

Entree. Ruime hal. Meterkast (6groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom), toiletruimte met een fonteintje. Ruime L-vormige living met een gashaard en een tuindeur.
De living is verdeeld in 2 zitgedeelten en een eetgedeelte. De keuken met een keukenunit voorzien van een keramische kookplaat, een afzuigkap, een geïntegreerde vaatwasser, koelkast en een combioven.
Bijkeuken met een deur naar de tuin. Hier zijn tevens de witgoed- aansluitingen aanwezig en een vaste wandkast. Via de bijkeuken komt men in de garage met elektrisch bedienbare roldeur met afstandsbediening en van plat dak voorzien met bitumen deklaag

1e verdieping

Ruime overloop. Geheel betegelde badkamer met een ligbad, een toilet, een badmeubel en een inloopdouche. Er zijn in totaal 3 ruime slaapkamers op deze verdieping aanwezig.

Kapverdieping

Via een vaste trap is de grote kapverdieping te bereiken. Op deze verdieping is een vierde slaapkamer aanwezig. Op de voorzolder is een wasmachine-aansluiting aanwezig en hier bevindt zich tevens de CV.

Tuin/terrein

De voorzijde van het object is omsloten door een hand gesmeed sierhekwerk en een openslaande poort. De oprit aan de linkerzijde is geschikt voor parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. Aan de voorzijde en de rechterzijde is een siertuin met gazon en borders. De ligging van de tuin aan de achterzijde is pal op het zuiden. Er is een groot terras met elektrisch bedienbare zonnescherm met wind en regen sensoren.
Dit gedeelte is omgeven door hekwerk met een poort.

Tuinhuis

Achter in de tuin is een tuinhuis geplaats van 3 m x 3,5m

Bijzonderheden

– Vloerverwarming in de woonkamer.
– Het object is volledig geïsoleerd nl. vloer-, gevel-, dakisolatie en dubbele beglazing.
– Het vrijstaande woonhuis is goed onderhouden.
– De totale perceelsoppervlakte is ca. 620 m²

Algemeen

Wilt u dit ruim en goed onderhouden vrijstaand woonhuis op een groot perceel bezichtigen?
Bel 0416 28 39 39 of mail [email protected]. Maak dan een afspraak!
Woonkenners.nl: Wij zijn u graag van dienst!

Woonkenners
Hoofdstraat 17
5171 DJ Kaatsheuvel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen