Te koop: Vrijstaande villa op Meerdijk met grote tuin, garage en carport

Op een rustige open locatie op Meerdijk, vlakbij het bos, ligt deze vrijstaande villa met grote tuin. Rust, ruimte en daglicht zijn de pluspunten van deze woning. Met vier royale slaapkamers, grote keuken en garage met carport is deze woning ideaal voor een gezin. De natuur dichtbij, scholen, sport- en winkelgelegenheid op fietsafstand. Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Meerdijk, de wijk waarin de woning ligt, is ruim van opzet. De diversiteit aan villa’s zijn kenmerkend voor dit gedeelte van Waalwijk. De wijk is omgeven door water en groen in de vorm van bomen, struiken, gras- en speelvelden.

• Perceelsoppervlakte : 497 m²
• Inhoud : ca. 729 m³
• Bouwjaar : 1989
• Gebruiksoppervlakte : ca. 187 m²
• Energielabel : B

Korte tour:

Entree:
Door een dubbel openslaande voordeur komt u in lange hal met vaste garderobe links en trap naar de 1e verdieping. Meteen rechts is het duoblok-toilet met wasbak. Aan het einde van de gang geven twee deuren met kruisroeden doorgang naar de woonkamer en keuken.

Woonkamer:
Opvallend in het grote L-vormige woongedeelte (59 m²) zijn de vele ramen. Er ontstaat hierdoor een prettige lichtinval. De ruimte heeft naast het zit- en eetgedeelte ook een TV-hoek aan de voorzijde in het wat uitstekende gedeelte van de kamer. Zo kunt u samen in een ruimte zijn en toch in alle rust iets anders doen.
De achterzijde van de kamer, waar momenteel het eetgedeelte is, is voorzien van een grote schuifpui en geeft toegang tot het brede terras met gedeeltelijke overkapping en de grote tuin.
Met uitzondering van de garage is de gehele begane grond en de badkamer voorzien van vloerverwarming.

(bij)keuken:
De dichte leefkeuken van is zowel via de gang als via de woonkamer te bereiken en is ruim van opzet (12 m²). Het L-vormige keukenblok is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap, koel- en diepvriescombinatie en combi-magnetron. De keuken ligt aan de achterkant van het huis en vanuit daar heeft u zicht op de natuur in de tuin.
Naast de keuken ligt de bijkeuken met aansluiting voor wasmachine en -droger. De bijkeuken geeft doorgang naar de tuin en naar de garage.

1e verdieping:
Slaapkamers
De 1e verdieping heeft drie ruime slaapkamers, waarvan de twee grootste aan de voorkant gesitueerd zijn, aan de buitenkant te herkennen aan de dakkappellen.

Badkamer
Net als de slaapkamers is ook de badkamer royaal. Het heeft een ligbad, wastafel op meubel, een aparte douche en duoblok toilet. De badkamer ligt aan de achterzijde van de woning en is voorzien van een dakkapel hetgeen een speels effect aan de badkamer geeft.

2e verdieping
De opentrap brengt u naar de 2e verdieping waar een vierde slaapkamer is gecreëerd. Zowel op de voorzolder als op in zolderkamer is er onder de dak schuinte extra kastruimte gemaakt en hebben beide ruimtes een klein raam, waardoor u ook hier daglicht heeft. De nokhoogte van de zolder is 2,75 meter.

Tuin:
De brede schuifpui in de woonkamer geeft toegang tot het betegelde terras dat voor een groot gedeelte overkapt is. Zo kunt u ook bij wat minder zonnige dagen van de natuur buiten genieten.
De tuin ligt, op een klein gedeelte na, volledig rondom de woning. De tuin achter is gedeeltelijk bestraat en verder aangelegd met gras en sierplanten en enkele bomen. Dit gedeelte van de tuin ligt op het westen.

Garage, oprit en carport:
Zowel links als rechts van de woning is een oprit gemaakt waar u gemakkelijk uw auto(‘s) kunt parkeren. Praktisch is ook de carport bij de ingang van de voordeur en de garage met openslaande deuren. De garage van ongeveer 28 m² is ook toegankelijk aan via een deur aan de achterzijde van de tuin.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de film op onze site www.knepflevandermee.nl .
Ook de 360 graden foto’s van deze woning zijn een goede aanvulling op de documentatie.

In het kort:
• Rustige plek in een villa wijk
• Weids uitzicht over de hele Jeroen Boschstraat
• Vrijstaande woning
• Ruime garage met carport en oprit
• Vier royale slaapkamers
• Op loopafstand van het bos

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: [email protected]

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden