Te Koop: Woonboerderij met weilanden en dierverblijven Sprang-Capelle

Landelijk wonen in een dubbele woonboerderij op een groot perceel met dierverblijven, ruime garage en veranda, uitzicht op eigen weilanden. Deze woning is uitstekend onderhouden en heeft als bijzonderheid dat het voorhuis een kleine wooneenheid vormt en te gebruiken is voor o.a. mantelzorg, praktijk of kantoor aan huis of zelf B&B. Winkels op loopafstand. Snelweg goed te bereiken. Vraagprijs € 619.000,- k.k.

• Perceelsoppervlakte : 2.503 m²
• Inhoud : ca. 660 m³
• Bouwjaar : 1990
• Gebruiksoppervlakte : ca. 210 m²
• Energielabel : C

De boerderij bestaat uit een voorhuis (nr. 88) en een groot achterhuis (nr. 90). Het voorhuis ligt aan de straatzijde en het achterhuis is via de lange brede oprit aan de zijkant te bereiken, net als het bijgebouw met o.a. garage. De woning ligt aan een doorgaande weg met aan de voor- en achterzijde vrij uitzicht op natuur zoals weilanden, bomen en struiken.

Entree grote woonhuis (nummer 90):
Opvallend is de brede hoge entree met vide en trap. Het plafond aldaar is opgetrokken tot vrij ver in de nok van het dak. Een dakraam halverwege zorgt voor extra licht in de hal. Mooie details in de hal zijn onder andere de trap die aan één zijde met een ketting aan het dak is bevestigd en het keurig afgewerkte plafond. Zowel het toilet als de badkamer zijn te bereiken via de hal.

Woonkamer en (bij)keuken:
Via een glas-in-looddeur komt u in het woongedeelte. De zitkamer is uitermate sfeervol door de combinatie van de schouw, de togen in de muur, de balken in het plafond en de gestucte muren.
Vanuit de zitkamer stapt u naar de iets lager gelegen moderne grote open leefkeuken. De landelijke keuken is in 2016 gerealiseerd en heeft een spoeleiland met natuursteenwerkblad en is voorzien van o.a. een zespits-gasfornuis, oven en koel- en vrieskast. De openslaande tuindeuren naar het ruime terras, geven zicht op de weilanden en maken het geheel compleet. Voor dierenliefhebbers ideaal om vanuit huis zicht te hebben op het buitengebeuren.
De grote bijkeuken is keurig afgewerkt met een tegelvloer en ingebouwde kasten waarin de wasmachine en -droger zijn opgeborgen net als de cv-installatie (2016) en een extra gootsteen.

Badkamer
De beneden gelegen badkamer is luxe en tot in detail afgewerkt. Het heeft een moderne inloopdouche met sunshower (een infraroodlamp onder de douche) en een wastafel op een maatwerk meubel. Een sunshower is ideaal voor mensen met spier-en gewrichtsklachten.

Slaapkamers
De overloop boven is ruim van opzet, net als de vier slaapkamers. Eén van de slaapkamers is voorbereid voor het plaatsen van een badkamer, indien gewenst. Praktisch: de twee zeer grote inloopkasten op de overloop.

Voorhuis:
De boerderij ligt met het voorhuis (nummer 88) aan de straatkant. De entree van dit woongedeelte ligt in de fraaie voortuin van deze woning. Het is een keurige, kleinere wooneenheid met woonkamer, keuken, slaapkamer en douchegelegenheid. Dit gedeelte is uitstekend te gebruiken als mantelzorgwoning of als kantoor/praktijk aan huis, hobbykamer of Bed and Breakfast.

Tuin en weiland:
Direct grenzend aan het huis ligt het ommuurd terras, voorzien van klinkers. Vanaf het terras heb je zicht om het sfeervolle bijgebouw met veranda en de weilanden. Het achtergelegen weiland is volledig omheind met degelijke hekwerkpanelen en voorzien enkele dierverblijven. In de tuin naast de woning staat een waterput.

Bijgebouw:
Het bijgebouw omvat een garage met zadeldak, een verdieping en een grote carport, die aan de achterzijde is te bereiken. De carport is voorzien van goede verlichting en biedt een uitstekende werkplek voor hobbyisten. Aan de zijkant van het bijgebouw is een grote stijlvolle veranda gemaakt voorzien van windscherm zodat u heerlijk beschut kunt genieten van de ruimte om u heen. Net achter het bijgebouw bevinden zich de dierverblijven.

Film
Bekijk tevens de bijgevoegde plattegronden en de virtual tour en/of film op onze site www.knepflevandermee.nl .

In het kort:
• Landelijk wonen
• Weilanden bij het huis, ideaal voor dierenliefhebber
• Luxe badkamer
• Diverse mogelijkheden: mantelzorgwoning, bedrijf aan huis
• Grote garage met carport en veranda

Bezichtiging:
U kunt de sfeer van een woning het best ervaren door zelf een kijkje in het pand te nemen, door de ruimte daadwerkelijk te beleven en op u in te laten werken. Dat geeft het meest objectieve beeld voor u om een woning te leren kennen. Wij nemen er graag samen met u de tijd voor! Bel of mail ons om een afspraak te maken. Telefoon: 0416-343711 of e-mail: [email protected]

De gebruiksoppervlakte (GBO) hebben wij berekend volgens de norm NEN 2580, zoals onder meer toegepast bij de Basisregistratie gebouwen.

Aanvaarding
In overleg.

Waarborgsom/bankgarantie
Behoudens nadere afspraken zal in de koopakte worden opgenomen dat koper binnen 6 weken na het totstandkomen van de overeenkomst bij de notaris een waarborgsom stort of een bankgarantie afgeeft ter grootte van 10% van de koopsom.

Neem voor meer informatie en/of een afspraak voor bezichtiging contact op met ons kantoor per telefoon of per e-mail.

KNEPFLÉ & VAN DER MEE
Stationsstraat 110
5141 GH WAALWIJK
0416 34 37 11
[email protected]

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden