Uitreiking R.W.B.-ballen en bloemen tijdens wedstrijd RWB – NEO'25

08 okt , 9:26 Sport
pupil van de week neo25
RWB
WAALWIJK - Afgelopen zaterdag stond de competitiewedstrijd tussen RWB en NEO'25 op het programma, waar RWB met een overtuigende 6-2 overwinning van het veld stapte. Naast de sportieve prestatie was het ook een feestelijke middag voor de club.
Na afloop van de wedstrijd werden Guus Mandemakers en Jack Paaijmans, de Pupillen van de Week, in het zonnetje gezet. Voorzitter Bas Bruurmijn reikte in de bestuurskamer vol trots de officiële RWB-ballen uit aan de jonge talenten, als blijk van waardering voor hun inzet en betrokkenheid bij de club. Hun enthousiasme en toewijding geven vertrouwen in de toekomst van RWB.
Daarnaast werd Bram van Iersel door secretaris Dianne van Diemen gehuldigd als Man of the Match. Hij ontving een prachtige bos bloemen, gesponsord door BloemMarlou, als erkenning voor zijn gescoorde doelpunt en de energie die hij tijdens de wedstrijd toonde. De steun van lokale sponsoren zoals BloemMarlou draagt bij aan het bloeiende verenigingsleven van RWB, iets waar de club bijzonder dankbaar voor is.