S.V. Capelle verslaat ONI: 2-0

29 sep , 19:25 Sport
dsc06542
SPRANG-CAPELLE - S.V. Capelle speelde zaterdag op het Mandemakers Sportpark de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen het 's-Gravenmoerse ONI.
In de openingsfase waren er enkele mogelijkheden voor beide ploegen, maar het duurde even voordat er werd gescoord. In de 36e minuut veroverde Jord Kemmeren namens Capelle de bal, gaf een steekpass op Tygo de Jong, die vervolgens Davey van Ark in stelling bracht. Van Ark rondde de aanval af met de 1-0. Kort voor rust was er nog een gevaarlijk moment voor het doel van Capelle, waarbij een schot van ONI op de paal belandde.
In de tweede helft nam ONI meer initiatief en had Capelle-keeper Roy Slaats enkele goede reddingen. Aan de andere kant van het veld waren er af en toe uitbraken van Capelle, maar deze werden niet goed uitgespeeld, waardoor het spannend bleef tot het einde. In de 80e minuut kwam er een goed schot van Ricardo Donders, maar de ONI-keeper redde deze inzet. Kort voor tijd viel uiteindelijk de beslissing: de ONI-doelman stond ver voor zijn doel, waarna Tygo de Jong met een fraaie boogbal vanaf de middenlijn voor de 2-0 eindstand zorgde.
Komende zaterdag gaat S.V. Capelle op bezoek bij Margriet in Oss.