R.W.B. in Gameren kansloos onderuit tegen GVV’63

29 sep , 19:56 Sport
gvv63 rwb 1
GAMEREN - RWB zakte zaterdag 28 september in Gameren door het ijs en moest naar huis met een 5-2 nederlaag.
Tegen GVV’63, een ploeg die vorig jaar degradeerde uit de 3e klasse en beschikt over de nodige ervaring, had RWB het zwaar. Bovendien had GVV’63 het geluk dat Mathijs Libbers weer inzetbaar was na een lange afwezigheid. Libbers, opgesteld in de spits, scoorde twee keer. RWB moet daarentegen voorlopig zijn eigen spits, Kevin Remie, missen vanwege een blessure. Een teken van de off-day van RWB was dat bij vier van de vijf goals van GVV’63 de assist van een RWB-speler kwam.
RWB begon slecht aan de wedstrijd en stond na slechts 11 minuten spelen al met 2-0 achter. Vlak voor rust bracht Bram van Iersel RWB terug in de wedstrijd, wat leidde tot een ruststand van 2-1. Gesterkt door deze aansluitingstreffer kwam RWB na rust vol goede moed uit de kleedkamer. In het midden van de tweede helft sloeg GVV’63 echter definitief toe en breidde de voorsprong uit naar 5-1. Tien minuten voor tijd wist Jonne Clijsen nog iets terug te doen door de 5-2 te scoren, maar de overwinning voor GVV’63 was toen al een feit.
Volgende week krijgt RWB de kans op revanche in de derby tegen NEO’25 op Sportpark De Gaard. De wedstrijd RWB – NEO’25 wordt gespeeld op zaterdag 5 oktober en begint om 14.30 uur.