RKC Waalwijk rouwt om het verlies van clubicoon Jan Verhulst

15 aug , 22:39 Sport
csm actual design this is what we publish 6f1a8a6e4f
RKC Waalwijk
Met grote droefenis heeft RKC Waalwijk kennisgenomen van het overlijden van erelid & clubicoon Jan Verhulst. Jan blies op 15 augustus op 84-jarige leeftijd zijn laatste adem uit.

Gouden RKC-speld

Geboren en getogen Waalwijker Verhulst was mede-oprichter van de Businessclub van RKC Waalwijk, waar hij ook veertien jaar actief was als bestuurslid, waarvan 10 jaar als voorzitter. De clubman in hart en nieren, die exact één maand ouder is dan de club, maakte hierna een periode van twaalf jaar onderdeel uit van de Raad van Commissarissen. Hij vervulde allerlei verschillende functies in zijn 25 jaar binnen RKC Waalwijk. Voor zijn verdiensten ontving hij in 2003 ook een gouden RKC-speld.

Eigen tribune

Naast het ontvangen van de gouden RKC-speld is de Hoofdtribune van het Mandemakers Stadion in 2015 vernoemd naar Jan Verhulst. Ongeacht de situaties waarin de club verkeerde bleef Jan zich jarenlang belangeloos inzetten voor RKC Waalwijk.
Met het overlijden van Jan Verhulst ontvalt de club een groot icoon. RKC Waalwijk is in gedachte bij alle nabestaanden en wenst iedereen veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. De spelers van RKC Waalwijk zullen op zaterdag 17 augustus rouwbanden dragen in de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Jan Verhulst.
Bron: RKC Waalwijk