Corona verstoort voorbereiding Tachos op duel om koppositie Eredivisie

18 feb 2022, 8:47 Sport
img 4776a
WAALWIJK - Het is even wat twijfelachtig… want de vraag rijst of de laatste Corona-ontwikkelingen van de laatste dagen ‘roet in het eten gaan gooien’ voor het team van Red-Rag Tachos? Juist nú, op het moment dat het jonge team van coach Hans van Dijk zich wil gaan voorbereiden op het duel om de koppositie in de Eredivisie handbal.
Want na het missen van een aantal trainingen, geen wedstrijd afgelopen zaterdagavond en bij elkaar 6 selectiespelers met een Corona-besmetting aanvang vorige week, staat de selectie er wat minder goed op. Dus zal het team flink de zeilen moeten bijzetten om a.s. zaterdag 19 februari tóch optimaal en met voldoende kracht aan de start te verschijnen tegen medekoploper Houten Handbal.
Want juist conditie, wedstrijdritme en automatismen zijn belangrijke onderdelen bij handbal. Red-Rag Tachos zat in een goede flow en onder de bezielende leiding van Trainer-Coach Hans van Dijk wisten de Waalwijkers al 15 wedstrijden achter elkaar ongeslagen te blijven en goed handbalspel af te leveren!!
Tegenstander Houten speelde afgelopen weekend wel en won zaterdag met 40-31 van E & O waardoor ze op plaats 1 bleven staan. Ook zij hebben al geruime tijd geen punten meer laten liggen en staan er goed voor. Voor Tachos ’n fractie anders, na de winst op Dynamico Oss nu dan proberen aan te knopen bij de resultaten uit de laatste periode en volle bak te gaan voor een goed resultaat tegen The Dome/ Houten. De strijd om plaats 1 in de Eredivisie handbal staat op het spel, Red-Rag Tachos wil revanche voor het verlies in de uitwedstrijd, het jonge team wil laten zien dat ze ook tegen ‘betere tegenstanders’ goed kunnen ballen, kortom volop ingrediënten en aanleiding om a.s. zaterdagavond 19 februari om 20.00u in sporthal de Slagen een spannende en aantrekkelijke pot handbal te beleven! Dus mis het niet en we heten u dan ook graag van harte welkom bij een boeiende pot Eredivisie Handbal. Locatie Sporthal de Slagen. De zaal is vanaf 19.30u geopend.