Bridgeclub Waalwijk: Uitslag competitie avond nr. 19 op 20 februari

27 feb , 10:49 Sport
45 jaar jubileum 10
WAALWIJK - Na een week waarin de competitie vanwege carnaval werd onderbroken, was het tijd voor een reguliere competitie-avond. Het viel op dat deze avond een beetje anders verliep dan gewoonlijk. In de A-lijn waren er bijzonder veel gelijkmatige verdelingen, wat resulteerde in weinig biedingen richting de manche. Het was riskant om te enthousiast te bieden, omdat dit vaak resulteerde in een contract dat niet werd gehaald.
In tegenstelling tot de A-lijn waren de verdelingen in de B- en C-lijn wat onvoorspelbaarder. Hierdoor werd er vaker de manche geboden en behaald. Opmerkelijk genoeg waren de winnaars van competitie-avond 18 ook deze keer weer de winnaars in zowel de B- als de C-lijn. Een knappe prestatie van Rita met Theo en Willy met Ria.
Onze competitieavond vindt wekelijks plaats op dinsdagavond in sporthal de Slagen. Daarnaast hebben we ook op maandagmiddag een speelmiddag in buurthuis Zanddonk, waar iedereen welkom is. Als je geïnteresseerd bent, vragen we je om je van tevoren aan te melden bij Hanny de Rooij via e-mail: [email protected] . Voor meer contactgegevens kun je terecht op onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom en kunnen zich ook aanmelden bij Hanny de Rooij.
Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitie avond nr. 19 op 20 februari.
A-lijn
1 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 57,75%
2 Frouktje Wijma en Jan de Leijer 56,75%
3 Jaap Sneeuw en René van Kuijk 56,52%
B-lijn
1 Rita Laros en Theo van Gastel 57,81%
2 Hennie van Rooij en Ineke Hovers 56,77%
3 Louis Slaats en Arnold Dupont 54,17%
C-lijn
1 Willy van Heeswijk en Ria Claassen 60,94%
2 Marja Roestenberg en Ger Pruimboon 58,33%
3 Jack Klijn en William Verhoeven 55,21%