R.W.B. tentenkamp 2024

Foto: RWB

WAALWIJK – Het weekend van 14, 15 en 16 juni stond weer in het teken van de jeugd van RWB, want het was weer tijd voor het jaarlijkse tentenkamp. Op de vrijdag werden er in totaal 55 kinderen afgezet door hun ouders om vervolgens een heel weekend te kunnen overnachten in één van de vele tentjes op het hoofdveld van RWB.

Na eenmaal de tent te hebben ingericht werden al snel de voetbalschoenen tevoorschijn gehaald. In de avond ging het voetbaltoernooi van start en toen het eenmaal donker genoeg was kon het lasergamen beginnen. Vanwege het weer werd er binnen een speelveld gecreëerd en dat was maar goed ook want het viel met bakken uit de hemel. Gelukkig hadden de tentjes het zware weer doorstaan en is alles goed droog gebleven.

Zaterdagmiddag werd er een voetbal clinic gegeven waar de kinderen zichtbaar van genoten.
Bij het tentenkamp staat ‘voetbal’ centraal, maar de kinderen konden ook genieten van allerlei andere activiteiten. Het hele weekend stonden er onder andere springkussens, er werden spelletjes gedaan en nog veel meer. Naast het programma hadden de kinderen ook vrije tijd, maar deze vrije tijd werd vooral benut door nog meer te voetballen.

De laatste ochtend van het tentenkamp stond in het teken van de grote finalewedstrijden en het ontbijt samen met één van de ouders. Na dat de winnaars bekend waren kregen zij samen met de spelers van het toernooi de verdiende prijzen uitgereikt. Met een volle buik, een klein beetje vermoeidheid en een hele ervaring rijker gingen de kinderen weer voldaan naar huis.

We hopen iedereen volgend jaar weer te zien bij de volgende editie van het RWB tentenkamp in 2025!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen