Bridgeclub Waalwijk: Uitslag competitie avond nr. 24 op 2 april

Foto: Bridgeclub Waalwijk

WAALWIJK – Na de gezellige paasdrive van afgelopen week, nu weer een normale competitie avond waarin we in 3 lijnen konden spelen.

De verrassing van de avond zat in de A-lijn, daar kon groot slem (7 Sans Atout ) geboden worden, d.w.z. zonder troef alle 13 slagen proberen te maken. Er waren slechts 2 paren die dit contract niet boden, alle andere in de A-lijn wel en wisten het ook te maken. Het komt niet vaak voor dat er 7 SA geboden kan worden. In de B en C-lijn werd er in beide lijnen diverse malen klein slem in een 6 schoppen contract geboden. Hierbij ging het een enkele keer, al dan niet gedoubleerd, down.

Wij spelen wij elke dinsdagavond onze competitieavond in sporthal de Slagen en daarnaast spelen we ook op maandagmiddag in buurthuis Zanddonk, op maandag staat voor iedereen open. Mocht u interesse hierin hebben, wilt u zich dan vooraf aanmelden bij Hanny de Rooij ([email protected]). Voor meer contact gegevens zie onze website bcwaalwijk.nl. Nieuwe leden zijn altijd welkom, ook deze kunnen zich opgeven bij Hanny de Rooij.

Onderstaand de uitslag van de eerste 3 paren per lijn van competitie avond nr. 24 op 2 april.
A-lijn
1 Riet Castelijns en Harry Meijs 55,73%
2 Elly Willemen en Huub van Halder 54,89%
3 Hanny de Rooij en Maarten van de Pas 54,32%
B-lijn
1 Rita Laros en Theo van Gastel 59,38%
2 Jobkien van de Meer en Gerrit van de Meer 56,25%
3 Jan van Dommelen en Peter Damen 55,21%
C-lijn
1 Karin Kost en William Verhoeven 61,98%
2 Helen Latuheru en Jan Pijnenburg 59,90%
2 Ans Hendriks en Jaap Oosterhaven 59,90%

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen